به گزارش ایسنا، مجتبی خالدی با اشاره به آخرین آمار طرح ملی خدمات یکپارچه نوروزی اظهار کرد: از آغاز طرح نزدیک به ۱۰۳ هزار نفر از خدمات سلامت محور جمعیت استفاده کردهاند.
وی ادامه داد: اوایل آغاز طرح ملی خدمات یکپارچه نوروزی تلاش میکردیم داروخانههای جمعیت هلال احمر به صورت شبانهروزی فعالیت کنند که خوشبختانه موفق شدیم، به طوریکه ۴۱ مرکز در ۳۱ استان در حال ارائه خدمات شبانهروزی هستند.
خالدی همچنین افزود: یکی از نگرانیهای ما این بود که در زمینه فیزیوتراپی و توانبخشی در ایام نوروز مردم دچار مشکل نشوند که اکنون در حال انجام این اقدام هستیم.
سخنگوی جمعیت هلال احمر در ادامه به حوادث ترافیکی اشاره کرد و گفت: تا این لحظه از ابتدای طرح ۷۶۹ ماموریت امداد و نجات توسط امدادگران، نجاتگران و داوطلبان در ۱۶۱۲ پایگاه انجام شده که ۵۹۶ مورد مربوط به حادثه ترافیکی است.
انتهای پیام