شناسهٔ خبر: 72007066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تکمیل بیمارستان نیایش از اولویت‌های بهداشت و درمان لرستان است

خرم آباد _ ایرنا _ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه دیدگاه مجموعه مدیریت استان به ویژه استاندار حمایت از پروژه های عمرانی است، گفت: تکمیل بیمارستان نیایش از اولویت‌های بهداشت و درمان لرستان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، دکتر جلال الدین امیری روز یکشنبه در حاشیه ی بازدید از پروژه بیمارستان نیایش خرم آباد بیان کرد: دیدگاه حمایتی از پروژه های عمرانی مدیریت ارشد استان می تواند پشتوانه مناسبی برای تامین اعتبار و تسریع در روند تکمیل بیمارستان نیایش باشد.

وی بر نگاه جهادی به پروژه های حوزه سلامت بویژه بیمارستان نیایش تاکید کرد و ادامه داد: از مسئولان قرارگاه خاتم الانبیا (ص) به عنوان پیمانکار این پروژه انتظار داریم در راستای محرومیت زدایی با نگاهی ویژه تر پروژه را به جلو هدایت کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکید کرد: با تمام توان و همراهی مجموعه مدیریت استان برای جذب اعتبار و تکمیل این پروژه در سال جدید اقدام خواهیم کرد.

دکتر امیری همچنین در همین روز از ساختمان کتابخانه و سالن آمفی تئاتر در دست تکمیل مجتمع پردیس کمالوند و محوطه ی در دست ساخت پد بالگرد اورژانس هوایی مستقر در حاشیه ی بیمارستان نیایش بازدید کرد.