شناسهٔ خبر: 72006346 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

توزیع بنزین سوپر تکذیب شد/ مردم مراقب باشند

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور با اشاره به اخباری مبنی بر فروش بنزین سوپر در کنار جاده‌ها، گفت: در روزهای گذشته توزیع بنزین سوپر نداشته‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: حجم مصرف بنزین در کشور اجازه تولید و توزیع بنزین سوپر را نمی‌دهد و همه امکانات در اختیار تولید بنزین معمولی و یورو۴ است. بنابراین، طی روزهای گذشته توزیع بنزین سوپر نداشته‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: وی افزود: اخباری در خصوص فروش بنزین سوپر در کنار جاده‌ها و با قیمت‌های بالا منتشر شده است و باید بگوییم قطعا فراورده‌ای که داخل ظرف هست، بنزین سوپر نیست.
 

سخنگوی صنف جایگاهداران با هشدار در مورد افزودن رنگ به بنزین توسط افراد سودجو، خاطر نشان کرد: کیفیت بنزین فقط به بو و رنگ نیست و مردم مراقب کلاهبرداران باشند.

نواز خاطرنشان کرد: تحمل صف‌ها در جایگاه‌های عرضه سوخت، بهتر از آسیب زدن به خودرو است.

۲۲۳۲۲۵