به گزارش ایرنا، علی اکبر رضایی شامگاه شنبه در بازدید از اقامتگاههای مسافران نوروزی در گلپایگان، افزود: بدلیل تقارن نیمه نخست تعطیلات نوروزی امسال با ماه رمضان و لیالی قدر، میزان ورود مسافران به گلپایگان کمتر از حد انتظار بود و پیش بینی می شود در نیمه دوم تعطیلات شاهد افزایش ورود گردشگران به این شهرستان باشیم.
وی با اشاره به تمهیدات ستاد تسهیل سفر گلپایگان برای نوروز ۱۴۰۴، خاطرنشان کرد: این شهرستان شرایط اسکان شبانه بیش از یک هزار نفر را در ایام نوروز دارد.
فرماندار گلپایگان با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ اثر تاریخی برای بازدید گردشگران در این شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: از مجموع آثار مذکور، تاکنون ۳۲ اثر ثبت ملی شده است.
رضایی با اشاره به استقرار راهنمای گردشگری در اماکن شاخص تاریخی گلپایگان، افزود: مسجد جامع، بازار تاریخی، مناره سلجوقی، ارگ گوگد و سنگ نگاره منطقه تیمره از آثار مهم و دیدنی برای بازدید گردشگران در این شهرستان است.
وی همچنین به چاپ بیش از پنج هزار دفترچه راهنمای گردشگری برای مسافران در نوروز امسال اشاره و بیان کرد: ۲ ایستگاه امنیت و سلامت در محورهای روستاهای «تیکن» و «موته» به گلپایگان و نیز یک مرکز استقبال از مسافران در محل ورودی شهر گلپایگان، مستقر است.
شهرستان گلپایگان در ۱۷۵ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.