شناسهٔ خبر: 72001277 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

مصرف آب، پس از بنزین رکورد شکست

مصرف آب، پس از بنزین رکورد شکست

در لحظه تحویل سال نو مصرف لحظه‌ای آب در شهر تهران به رکورد بی‌سابقه ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه رسید.

صاحب‌خبر -

خبرآنلاین: در لحظه تحویل سال نو مصرف لحظه‌ای آب در شهر تهران به رکورد بی‌سابقه ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه رسید.

6202326

به نقل از وزارت نیرو، با وجود آنکه در لحظه تحویل سال نو مصرف لحظه‌ای آب در شهر تهران به رکورد بی‌سابقه ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه رسید، اما با اقدام و پیش‌بینی‌های لازم، شبکه توزیع آب در پایتخت پایدار ماند.

این رکورد بی‌سابقه در شرایطی به ثبت رسید که تولید لحظه‌ای آب در شبکه تأمین ۳۶ هزار و ۸۱۵ لیتر بر ثانیه بود و با وجود ۲۱ هزار و ۳۵۲ لیتر بر ثانیه تراز منفی و اختلاف بین تولید و مصرف، به‌واسطه ذخیره‌سازی مناسب آب در مخازن شهری، شبکه توزیع آب پاسخگوی نیاز مصرفی شهروندان بود و محدودیتی در تأمین آب شرب مشترکان ایجاد نشد.

در لحظه تحویل سال ۱۴۰۴ با وجود ثبت رکورد بی‌سابقه مصرف لحظه‌ای آب در تهران، مخازن آب پایتخت دارای یک میلیون و ۲۶۶ هزار و ۴۳ مترمکعب ذخیره آب بودند.

با این حال، شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن تبریک آغاز سال نو، از تمامی شهروندان درخواست کرد: با مصرف بهینه آب و صرفه‌جویی دستکم ۲۰ درصدی، این شرکت را در ارائه خدمات پایدار در روزها و ماه‌های آینده همراهی و یاری کنند.

این گزارش حاکی است در تابستان گذشته رکورد لحظه‌ای مصرف آب به بیش از ۶۰ هزار لیتر بر ثانیه رسید و ثبت رکورد ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه در لحظه تحویل سال نو، در چنین ایامی بی‌سابقه محسوب می‌شود.

پ