سید مجتبی حسینی عصر شنبه ۲ فروردین به همراه معاون دادستان و رئیس اتحادیه نانوایان در دومین روز از تعطیلات نوروز ضمن بازدید از واحدهای پخت نان و نانواییهای شهر همدان، اظهار کرد: در بازرسی میدانی کیفیت پخت، وزن چانهها و بهداشت که همواره از نکات مورد دغدغه مردم هستند به دقت نظارت و بررسی شد.
وی تصریح کرد: در راستای خدمترسانی به مردم همدان و گردشگران و مسافران نوروزی نانهای متنوعی از جمله لواش، تافتون، بربری، سنگکی سنتی و سنگکی صنعتی به سهولت در دسترس همه مردم قرار دارد و واحدهای نانوایی شیفتبندی شدهاند.
حسینی افزود: اعضای هیات مدیره اتحادیه نانوایان نیز در طول ایام نوروز به صورت مستقیم بر روند اجرای برنامهها و فعالیت مطلوب نانوایان نظارت خواهند داشت.
انتهای پیام