شناسهٔ خبر: 71982754 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

توصیه پزشکان به مسافران؛

آشکار شدن نشانه‌های مسمومیت با تاخیر

نشانه‌های مسمومیت ممکن است ۱۲ تا ۲۴ ساعت پس از مصرف غذای آلوده بروز نماید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ پزشکان چند توصیه غذایی برای مسافران بیان می‌کنند که چند مورد آن تقدیم می‌شود:

هرگز غذا‌ی پخته شده را بیش از ۲ ساعت (اگر هوای اتاق گرم می‌باشد، بیش از یک ساعت) در دمای محیط رها نکنید.

برای دوباره گرم کردن غذا‌های باقیمانده آنها را تا ۷۴ درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند.

غذا‌هایی که بیش از ۳ روز مانده‌اند را مصرف نکنید. 

همیشه پیش از آماده کردن و میل نمودن غذا، دستها را با صابون بشویید، زیرا نوعی از اسهال میکروبی در طی سفر و به دلیل عدم رعایت بهداشت، قابل انتقال است.

دستها را پس از استفاده از سرویس‌های بهداشتی، برداشتن گوشت خام، سیگار کشیدن، دست زدن به حیوانات و دست زدن به زباله‌ها حتماً بشوئید.

علایم و نشانه‌های برخی از مسمومیت‌های غذایی با تاخیر ظاهر می‌شود. یعنی ممکن است ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از مصرف غذای آلوده، علایم در فرد مسموم بروز نماید. علایم و نشانه‌های این مسمومیت‌ها شامل سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال آبکی شدید، کم شدن آب بدن، ضعف و درد شکم است.

در طی سفر برای حمل مواد غذایی فاسد شدنی، از یخدان مناسب استفاده کنید.

غذا‌هایی که حاوی سس، تخم مرغ و خامه هستند، خیلی زود فاسد می‌شوند.

دستور طلائی پزشکان برای پیشگیری از مسمومیت غذایی: پختن غذا و خوردن آن در همان روز است.