به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، آخوندی اعلام کرد: این در حالی است که کمترین میزان بارش مربوط به شهرستان بویین زهرا با ۵.۳ ثبت شد و در قزوین نیز این میزان بارش به ۲۳ میلی متر رسید.
وی ادامه داد: براساس آخرین نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره ای، استان قزوین تا فردا شنبه همچنان به تناوب تحت تاثیر سامانه بارشی قرار می گیرد که پیامد آن در برخی ساعات بارش باران، پدیده مه، گاهی رعد و برق و وزش بادهای لحظه ای شدید، که در برخی نقاط نیز با احتمال ریزش تگرگ همراه خواهد بود.
این کارشناس هواشناسی تاکید کرد: با توجه به تشکیل ابرهای همرفتی، بارش ها در پاره ای از مناطق استان به صورت رگباری بوده و از شدت بیشتری نیز برخوردار می باشد.
به گفته آخوندی؛ اداره کل هواشناسی استان با توجه به شرایط پیش روی جوی طی روزهای گذشته اقدام به صدور هشدارهای سطح زرد و نارنجی کرده است.
وی افزود: از یکشنبه هفته آینده به دلیل شمالی شدن جریانات هوا، ضمن وزش بادهای شمالی و کاهش دمای هوا، در پاره مناطق به ویژه نقاط شمالی استان پدیده مه با احتمال بارش برف و باران پیش بینی می شود.
در شبانه روز گذشته شهرهای سیردان در بخش طارم سفلی و کوهین با سه و بویین زهرا با ۲۴ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب خنک ترین و گرمترین مناطق استان بودند و دمای هوای قزوین نیز طی این مدت هشت تا ۲۱ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بود.