شناسهٔ خبر: 71979326 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کابینه نتانیاهو به برکناری رئیس شاباک رأی داد

اعضای کابینه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا به عزل «رونن بار» رئیس سازمان اطلاعات داخلی اسرائیل (شاباک) رأی داده‌اند.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این رأی‌گیری که در ساعات اولیه بامداد جمعه انجام شد هنوز ممکن است در دیوان عالی رژیم صهیونیستی به چالش کشیده شود.

دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای گفته که رونن بار حداکثر تا ۱۰ آوریل ۲۰۲۵ رئیس شاباک خواهد بود و تا آن زمان هر زمان گزینه‌ای جدید به جای او منصوب شد بایستی این سمت را ترک کند.

ساعاتی قبل‌تر، رئیس شاباک در نامه‌ای خطاب به نتانیاهو نوشته بود تصمیم برای کنار گذاشتن او از تیم مذاکرات تبادل اسرا بر روند گفت‌و‌گو‌ها اثر منفی داشته است.

رونن بار همچنین نوشته که تصمیم برای به حاشیه راندن او با هدف انجام مذاکرات بدون رسیدن به توافق صورت گرفته است.

او مضاف بر این یادآوری کرده تصمیم نتانیاهو برای اخراجش با این هدف صورت می‌گیرد که او قادر به انجام تحقیقات درباره حوادث ۷ اکتبر نباشد.

وی همچنین با تصریح بر اینکه اسرائیل وارد مرحله‌ای «سخت و پیچیده» شده گفته که ۵۹ اسیر کماکان در غزه هستند و اسرائیل نتوانسته حماس را شکست دهد.