شناسهٔ خبر: 71971806 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

توضیحات سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو

برنا - گروه سیاسی: سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو نوشت: این نوع بررسیِ مجزا نه‌تنها منافاتی با کلیت FATF ندارد، بلکه اقدامی ضروری برای رعایت مصالح نظام است. برنا - گروه سیاسی: سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو نوشت: این نوع بررسیِ مجزا نه‌تنها منافاتی با کلیت FATF ندارد، بلکه اقدامی ضروری برای رعایت مصالح نظام است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، محسن دهنوی در پاسخ به توئیت مجید شاکری درباره انتقاد از بررسی جداگانه کنوانسیون‌های پالرمو و CFT از موضوع FATF، نوشت:

«‏۱. شما می‌دانید که طبق قانون اساسی، مجمع تشخیص مصلحت نظام در موارد اختلافی بین مجلس و شورای نگهبان ورود می‌کند و در این مورد، مصوبه مجلس، پیوستن ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT بوده است. به همین دلیل، بررسی دقیق و گام‌به‌گامِ هر یک از این لوایح ضروری‌ست.

‏۲. تصمیم مجمع در خصوص بررسی جداگانه کنوانسیون‌های CFT و پالرمو از موضوع FATF، بر اساس نامه‌ای‌ست که به درخواست رئیس‌جمهور و با موافقت و ابلاغ مقام معظم رهبری به مجمع ارسال شده که در آن، ماموریت مجمع صرفا بررسی همین دو کنوانسیون بوده است.

‏۳. این نوع بررسیِ مجزا نه‌تنها منافاتی با کلیت FATF ندارد، بلکه اقدامی ضروری برای رعایت مصالح نظام است. پذیرش و انجام اقدامات ۴۱گانه FATF نه به مجمع ارجاع شده و نه مجمع، محل اظهار نظر در مورد آن به شمار می‌رود. در نهایت، مجمع از همه نقدها و دیدگاه‌های کارشناسی استقبال می‌کند.»

انتهای پیام