شناسهٔ خبر: 71971281 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفت‌وگو با دانشجو:

بجنورد آماده استقبال از مسافران نوروزی

فرماندار بجنورد از آمادگی کامل برای استقبال از مسافران نوروزی خبر داد و گفت: برای خدمات‌رسانی بهتر، کشیک نانوایی‌ها، مطب‌ها و داروخانه‌ها پیش‌بینی شده تا در ایام تعطیلات مشکلی در تأمین نیاز‌های ضروری وجود نداشته باشد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا موفق، فرماندار بجنورد در گفت‌و‌گو با خبرنگار استان‌های دانشجو از آمادگی کامل بجنورد برای میزبانی از مسافران نوروزی خبر داد و اظهار کرد: ستاد تسهیل سفر‌های نوروزی تمامی تمهیدات لازم را برای رفاه حال شهروندان و مسافران اندیشیده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده، افزود: اکیپ‌های امدادی و خدمت‌رسانی در سطح شهر مستقر شده‌اند و بجنورد با آذین‌بندی ویژه حال‌وهوای نوروزی به خود گرفته است.

فرماندار بجنورد گفت: همچنین برای خدمات‌رسانی بهتر، کشیک نانوایی‌ها، مطب‌ها و داروخانه‌ها پیش‌بینی شده تا در ایام تعطیلات مشکلی در تأمین نیاز‌های ضروری وجود نداشته باشد.

موفق خراسان شمالی را «باب‌الرضا و گنجینه فرهنگ‌ها» توصیف کرد و گفت: این استان با میزبانی از اقوام مختلف و فرهنگی غنی، مقصدی جذاب برای گردشگران نوروزی به شمار می‌آید و سفر به این منطقه تجربه‌ای به‌یادماندنی خواهد بود.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ایمنی در سفر‌ها خاطرنشان کرد: متأسفانه بخش قابل توجهی از تصادفات منجر به فوت در ایام نوروز رخ می‌دهد. برای کاهش این حوادث، اقدامات میدانی مناسبی انجام شده، چراکه جان مردم ارزشمند است و هر حادثه‌ای می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیر مادی و روانی به همراه داشته باشد.

موفق در پایان از شهروندان و مسافران خواست تا با پیوستن به پویش «نه به تصادف»، در کاهش محسوس حوادث جاده‌ای سهیم شوند و نوروزی ایمن و خاطره‌انگیز را سپری کنند.