شناسهٔ خبر: 71960326 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان

اجرای طرح نظارتی واحد‌های آشپزی و اغذیه فروشی استان

طرح نظارتی واحد‌های آشپزی و اغذیه فروشی استان اصفهان ویژه ماه مبارک رمضان در راستای حمایت از مصرف کنندگان در حال اجراست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان گفت: اولین بار در ماه مبارک رمضان، برای هر واحد صنفی آشپزی و اغذیه فروشی در این استان براساس کیفیت و مرغوبیت، محصولات قیمت گذاری شد.

مجتبی برزگر افزود: مردم می‌توانند تخلف‌های صنفی را از طریق شماره تلفن‌های ۱۲۴ و ۱۳۵ همچنین بخش رسیدگی به تخلف‌های انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان و بازرسی اصناف و اتحادیه‌ها گزارش کنند.

<div id="video-display-embed-code_12141358"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4481145/12141358?width=600&height=350"></script></div>

هم گفت: همه واحد‌های آشپزی و اغذیه فروشی در شهر اصفهان، کیفیت و قیمت را رعایت کرده بودند، اما درخصوص زمان فعالیت، تخلف‌هایی داشتند که تذکر داده شد.

افزود:دراصفهان بالاترین قیمتی که برای حلیم بادمجان مصوب شده ۱۷۰ هزار تومان و برای آش قلمکار ۱۳۰ هزار تومان است.

۶۰۰ واحد آشپزی در شهرستان اصفهان فعال است.