شناسهٔ خبر: 71954123 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

طرز تهیه یک نوع آش با برنج برای ماه رمضان طرز تهیه یک نوع آش با برنج برای ماه رمضان

آش با برنج غذای سنتی ایرانی، ترکیبی از برنج، سبزیجات و حبوبات است که به صورت سوپ تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر - به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آش با برنج، غذای سنتی ایرانی، ترکیبی از برنج، سبزیجات و حبوبات است که به صورت سوپ تهیه می‌شود. آش برنج معمولا با سبزیجاتی مانند اسفناج، گشنیز و جعفری تهیه می‌شود و حبوباتی مانند نخود و لوبیا به آن اضافه می‌شود. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان، بسیار مقوی و سالم است. آش برنج با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزئین می‌شود که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر به آن می‌بخشد. این غذا به ویژه در فصل‌های سرد سال محبوب است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و گرم‌کننده سرو شود. آماده‌سازی‌: نیم ساعت پخت: یک ساعت تعداد:۴نفر برنج: ۳۰۰گرم عدس: ۱۵۰گرم پیاز:یک عدد متوسط گوشت‌ چرخ ‌کرده: ۲۰۰ گرم سبزی ‌آش: ۲۰۰ گرم زردچوبه: به‌ میزان ‌لازم نمک و فلفل: به میزان لازم ۱.برنج و عدس را بپزید. سپس سبزی‌آش خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. ۲.پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. سپس زردچوبه را بیفزایید. ۳.گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و مدام هم بزنید تا گوشت‌ها به یکدیگر نچسبند و کاملا از همدیگر جدا شوند. سپس به مخلوط برنج و عدس اضافه کنید. ۴.نیم ساعت به مواد زمان بدهید تا بپزد. در این فاصله می‌توانید کمی آب لیموی تازه یا آب نارنج به‌آش اضافه کنید. ۵.زمانی که‌آش کاملا جا افتاد و همه مواد یکدست شدند، ‌آش را در ظرف مناسب سرو کنید. نکته:‌ برای بهتر شدن طعم‌آش می‌توانید از مخلوط فلفل قرمز وسیاه هم استفاده کنید.