شناسهٔ خبر: 71953133 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس مرکز بهداشت قم:

۹ تن مواد غذایی فاسد در قم معدوم شد

قم- ایرنا- معاون مرکز بهداشت قم گفت: از آغاز نظارت‌های بهداشتی ماه رمضان و نوروز تاکنون، بیش از ۹ تن مواد غذایی توقیف و معدوم و سه واحد متخلف در این استان پلمب شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش سه‌شنبه شب ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی با اشاره به طرح نظارت‌های بهداشتی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز از ۱۱ اسفندماه، افزود: تاکنون سه هزار و ۵۰۰ بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.

وی اضافه کرد: این بازدیدها شامل ۲ هزار و ۵۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۴۳۳ بازدید از اماکن عمومی، ۱۱۹ بازدید از مراکز بین راهی بوده است.

وی ادامه داد: ۳۴۷ بازدید نیز به‌صورت مشترک با سازمان‌ها و ادارات مرتبط از جمله شهرداری، نیروی انتظامی، تعزیرات و صمت صورت گرفته است.

به گفته محبی، توقیف ۴ تن خرمای غیرقابل قابل مصرف و پلمب ۲ واحد بویندگی آجیل از جمله مواردی بوده که در بازدیدها صورت گرفته است.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت گزارش‌دهی موارد تخلف بهداشتی از سوی همشهریان، گفت: در این مدت ۱۱۳ مورد از شکایات رسیده مورد بررسی قرار گرفته و ۳۸ متصدی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش داده تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.