حسین جعفری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از افزایش آمار مصدومان چهارشنبه آخر سال از 52 نفر به 98 نفر در استان خبر داد.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار مصدومان با 38 نفر مربوط به سوختگی است، گفت: سپس بیشترین آسیبها شامل صدمه به اندام و قطع عضو با 25 نفر و آسیب چشم با 22 مورد است.
به گفته سرپرست اورژانس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیشترین مراجعهکننده با 29 نفر مربوط به بیمارستان سنندج گزارش شده است.
وی با ابراز تاسف از اینکه آمار مصدومان نسبت به سال گذشته افزایشی بوده است، افزود: از 98 نفر آسیبدیده در کردستان؛ حال 8 نفر وخیم و در بخش آیسیو بستری و تحت نراقبت هستند و 2 نفر نیز در دهگلان و دیواندره نیز قطع عضو شدهاند.
از کودک 4 ساله تا پیرمرد 75 ساله!
جعفری با ذکر اینکه 90 درصد مصدومان چهارشنبهسوری در استان را آقایان و 10 درصد را زنان تشکیل میدهند، خاطر نشان کرد: از میان این افراد و از لحاظ سنی کوچکترین فرد کودک 4 ساله و بزرگترین پیرمرد 75 ساله که در حین رهگذر دچار آسیب شده است.
وی اعلام کرد: 57 درصد سن مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان کمتر از 18 سال و 90 درصد خودشان عامل و 8 نفر نیز نیروی امدادی بودهاند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان ییان کرد: از تعداد 92 مصدوم؛ 29نفر در سنندج، 13 نفر در سقز، 13 نفر در بانه، کامیاران 11نفر، بیجار 10 مورد، قروه 10 نفر، دیواندره 7 نفر، دهگلان 4 نفر و مریوان یک نفر آسیب دیدهاند.
مصدومیت 52 نفر در چهارشنبهسوری کردستان
حسین جعفری رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مصدومیتدر گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با اشاره به آمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در استان اظهار داشت: تاکنون 52 نفر بر اثر حوادث چهارشنبهسوری در کردستان آسیب دیده و به بیمارستان مراجعه کردهاند.
وی افزود: از 52 نفر آسیبدیده در کردستان؛ 26 نفر بر اثر سوختگی، صدمه به اندام 12 نفر، 10نفر آسیب چشم و 4 نفر سایر تروما بوده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: از میان مصدومان بر اثر سوختگی 6 نفر دچار سوختگی شدید(بیجار 2 نفر، بانه 2 نفر، دهگلان و کامیاران نیز هز کدام یک نفر)؛ متوسط 7 نفر و جزئی 13 نفر آسیب دیدهاند.
وی بیان کرد: از 10 نفر آسیب دیده چشم نیز 9 نفر به صورت جزئی و یک نفر متوسط آسیب دیدهاند.
جعفری عنوان کرد: از 12 نفر آسیب دیده از لحاظ اندام، 10نفر ترومای اندام و متاسفانه شاهد 2 مورد قطعی اعضای بدن در استان هستیم.
وی اظهار کرد: دو نفر قطعی مربوط به یک جوان از ناحیه مچ دست چپ در دهگلان و قطع انگشتان در دیواندره بوده است.
رئیس اورژانس کردستان اعلام کرد: در مجموع از 52 نفر آسیبدیده در استان، 11 نفر مربوط به سنندج، 11 نفر در بانه، بیجار 7 نفر، کامیاران 7 نفر، سقز 6 نفر، دیواندره 5 نفر، دهگلان 4 نفر و سروآباد یک نفر بوده است.
انتهای پیام/481/.
∎