به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ خسروشاهی در خصوص حوادث چهارشنبه آخر سال گفت: علی رغم توصیههای ایمنی و هشدارها در خصوص آسیبها و خطرات مربوط به استفاده از مواد محترقه تا ساعت ۲۳ امشب طبق آمار تعداد ۱۴۶ نفر از صبح امروز بر اثر حوادث چهارشنبه آخر سال راهی مراکز درمانی استان شدهاند.
وی با بیان اینکه از این تعداد؛ ۱۲۳ نفر مرد و ۲۳ نفر زن بودند که به مراکز درمانی استان منتقل شدند افزود: متاسفانه ۷ نفر از بیماران دچار قطع عضو شدهاند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد : اورژانس استان ۶۳ پایگاه دارد که از این تعداد ۲۲ پایگاه شهری، ۴۰ پایگاه روستایی و یک اورژانس هوایی است که در چهارشنبه آخر سال خدمت رسانی می کند.
خسروشاهی گفت:پنج پایگاه اورژانس در زنجان و در هر شهرستان یک پایگاه اضافه شده است تا بتوانیم در محلهایی که احتمال حادثه بیشتری وجود دارد، امدادرسانی کنیم.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: همه بیمارستانها در شب چهارشنبه آخر سال در حال آمادهباش کامل هستند و آمادگی پذیرش مصدومان احتمالی این روز را خواهند داشت.