شناسهٔ خبر: 71949244 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش ۳ هزار مگاوات به هدفگذاری تولید انرژی خورشیدی در کرمان

استاندار کرمان تاکید کرد: تولید ۲ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در برنامه بود که با افزایش سه هزار مگاوات دیگر به هدفگذاری پنج هزار رسیده که خود به معنای هزاران میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، محمدعلی طالبی در آخرین نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان امسال گفت:در حوزه سرمایه گذاری ظرفیت های بسیار خوبی داریم و احداث نیروگاه های خورشیدی به ظرفیت پنج هزار مگاوات، یعنی هزاران میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان اتفاق می‌افتد.

طالبی بیان کرد: مانند سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر در بخش های دیگر، مانند تکمیل زنجیره آهن، مس و مواد معدنی و توسعه صنایع کوچک و متوسط و سرمایه گذاری در حوزه های مدیریت شهری هم باید انجام شود..

استاندار کرمان تصریح کرد: سرمایه گذارانی داریم که باید فرش قرمز برای آنها پهن و همه انرژی را برای تسریع در واگذاری زمین، صدور مجوزها و پاسخ به استعلام ها اعمال کنیم و این فرصت را خوب قدر بدانیم.

وی درباره طرحهای عقب مانده استان کرمان ن افزود: کارخانه سیمان جنوب استان که طی روزهای آینده عملیات احداث آن آغاز می شود، یک طرح۱۸ ساله بوده ؛ همچنین منطقه آزاد جازموریان طرح معطل مانده ۲۱ ساله بود که احداث آن در مسیر اجرا قرار گرفته است.

طالبی افزود: تاکنون در بخش اعتبارات تملک دارایی(عمرانی) بالاتر از سال قبل توانستیم تخصیص بگیریم که به ۶۸ درصد رسیده است و مطمئنم تا روزهای دیگر بیشتر خواهد شد تا طرح ها سرعت بیشتری بگیرد.


استاندار کرمان با  اعلام تشکیل ستاد شتاب دهی سرمایه گذاری در استان  گفت: طرح های سرمایه گذاری با تایید این ستاد به عنوان اولویت های اجرایی تلقی می شود و مدیران هم باید آنها را در اولویت های پیگیری خودشان قرار دهند.


معاون امور عمرانی استانداری کرمان نیز با اشاره به ناترازی انرژی در کشور بیان کرد: به استناد مصوبه دولت، دستگاه های اجرایی باید از منابع داخلی نسبت به احداث نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس اقدام تا بخشی از انرژی مورد نیاز خود را تامین کنند.

سید مصطفی موسوی آیت اللهی افزود: این مصوبه مورد تاکید قرار گرفته  و اگر این اتفاق رخ ندهد، مابه التفاوت میانگین مصرف با قیمت بالاتر اخذ می شود که دستگاه را دچار مشکل می کند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان نیز با بیان وضعیت کلی تولید و مصرف انرژی در استان گفت: نیروگاه های استان سه هزار و ۸۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق دارند و نیروگاه های عمده، سیکل ترکیبی هستند که ۲۱۹ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر هم داریم.

حمید رضا حبیبی افزود: در حال حاضر ۳.۴ درصد تعداد مشترکان و ۵.۴ مصرف را در کشور داریم که نشان می دهد به علت صنعتی بودن از مشترکان پر مصرف زیادی برخوردار هستیم.

وی تاکید کرد: پست زهکلوت، جیرفت و اختیار آباد کرمان جزو پست هایی است که تا قبل از تابستان برای کمک به تامین انرژی باید به بهره برداری برسند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر ۲۱۹ مگاوات انرژی خورشیدی در شبکه وارد شده و بیش از ۸۰۰ مگاوات هم نیروگاه در دست ساخت است که بیشترین نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه را در کشور داریم.
 در نشست شورای برنامه‌ریزی استان امروز با محور بررسی وضعیت برق بر اجرای طرح‌های خورشیدی برای کمک به رفع بخشی از ناترازی انرژی کشور تاکید شد.

<div id="video-display-embed-code_12140020"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4480745/12140020?width=600&height=350"></script></div>