شناسهٔ خبر: 71948798 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کارگاه شیرینی‌پزی غیر بهداشتی در میاندوآب پلمب شد

مهاباد - ایرنا - معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب گفت: در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی و ویژه ماه مبارک رمضان یک واحد کارگاه شیرینی‌پزی متخلف توسط کارشناسان گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان شناسایی و به دستور مقام قضایی پلمب شد.

صاحب‌خبر -

شهرام احمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این کارگاه بیش از ۲۵۰ کیلوگرم انواع شیرینی که در شرایط غیربهداشتی تهیه شده بودند، توقیف و معدوم سازی شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب بیان کرد: به منظور تشدید بازرسی و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اماکن عمومی طرح سلامت نوروزی و ویژه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی در این شهرستان آغاز شده است.

احمدی افزود: در قالب این طرح اماکن عمومی حساس اعم از اقامتگاه‌های مسافری، هتل‌ها، مسافرخانه ها، اماکن بین راهی، رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها و تامین رفاه شهروندان و مسافران مورد بازرسی قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه این طرح تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد، گفت: هم اکنون چهار اکیپ نظارتی بهداشت محیط و حرفه ای همه روزه حتی در ایام تعطیل، صبح و بعد از ظهر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.

احمدی با بیان اینکه در طول اجرای طرح اکیپ های نظارتی ضمن کنترل کیفیت مواد غذایی در سطح عرضه، اقلام غیر بهداشتی را ضبط و جمع آوری می کنند، تاکید کرد: دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب آماده هر گونه همکاری با سایر ادارات خدمات رسان جهت رفاه حال شهروندان و مسافران محترم است.

وی یادآور شد: در همین ارتباط سامانه کشوری ۱۹۰ بصورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هر گونه شکایات بهداشتی شهروندان و مسافران عزیز بوده و موارد گزارش شده بلافاصله توسط اکیپ‌های سیار مورد بازرسی قرار می گیرد.