به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز سهشنبه در این آیین گفت: در این مرکز درمانی که شامل سه درمانگاه و ۲۴ مطب است، ۸۶ پزشک متخصص و فوق تخصص به ویزیت و درمان ییماران خواهند پرداخت.
سردار علیرضا تنگسیری خطاب به پرستاران و کادر درمان این مرکز درمانی بیان کرد: هرگاه یکی از شما پزشکان و پرستاران بر بالین یک بیمار میروید، حقا مثل این است که در لباس فرشته نجات بربالین بیمار وارد میشود و این جایگاه بسیار با ارزشی است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه مردم ولی نعمتان ما هستند، اظهار کرد: برخوردمان با بیماران باید محبت آمیز باشد و بدانیم و یقین داشته باشیم اگر آن بیمار یک دعا برای ما کند قابل مقایسه با تمام دنیا نیست.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به وظیفه خدمت رسانی مسئولان نظام نسبت به مردم اظهار کرد: ما مسئولان نوکر و خادم مردم هستیم، از مردم و برای مردم هستیم.
دریادار تنگسیری همچنین از افتتاح بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی صاحب الزمان(عج) در آینده نزدیک در بندرعباس خبر داد و گفت: تلاش میکنیم در سال ۱۴۰۴ این بیمارستان برای خدمات درمانی به مردم در شهر بندرعباس به بهره برداری برسد.
وی در پایان ابراز کرد: افتخار داریم در طی سالیان گذشته در راستای خدمت به مردم ۶۵ بیمارستان صحرایی با تجهیزات کامل میانگین بین پنج تا هفت روز در مناطق محروم به خدمات درمانی رایگان پرداختند.
«آرزو باهو» نخستین شهیده مدافع سلامت استان هرمزگان است که در خرداماه سال ۱۳۹۹ در راه مراقبت و پرستاری از بیماران به ویروس کرونا مبتلا و بر اثر عارضه ریوی جان خود را از دست داد.