شناسهٔ خبر: 71943622 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

واکنش یک نماینده مجلس به افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به محدودیت منابع دولت، معتقد هستم افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ حرکتی رو به جلو و تقریبا در سال‌های اخیر کم سابقه بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین،‌ احمد فاطمی، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش ۴۵ درصدی حداقل حقوق کارگران عنوان کرد:‌افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران اقدامی مثبت بود. هرچند که متاسفانه سفره کارگران ما در سال‌های اخیر بسیار کوچک شده است و آنان در تنگنای معیشتی بیشتری قرار گرفته‌اند. لازم بود در کنار افزایش حداقلی حقوق و دستمزد آنان، سایر اقلام رفاهی و حق مسکن آنان نیز مطابق تورم افزایش پیدا می‌کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به محدودیت منابع دولت، معتقد هستم افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ حرکتی رو به جلو بود و تقریبا در سال‌های اخیر کم سابقه بود. اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز جلسات متعددی با کارگران، کارفرمایان و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای این افزایش برگزار کردند.

فاطمی در پایان یادآور شد: برای افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران تفاهم سه‌جانبه خوبی شکل گرفت. قطعا این میزان افزایش کافی نیست اما به نظر من قطعا گامی رو به جلو تلقی خواهد شد.