برگزاری اولین دوره تخصصی اصولGMP و استقرار سیستم HACCP
اولین دوره تخصصی اصولGMP و تجزیه و تحلیل خطر نقاط کنترل بحرانی و استقرار سیستم HACCP در تاریخ ۹ اسفندماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۵۰ نفر از مدیران تولید و مسئولان فنی و کنترل کیفیت مواد غذایی استان خراسان رضوی برگزار شد. در این دوره ۸ ساعته ابتدا خانم دکتر صرافان الزامات شرایط خوب تولید (GMP) و الزامات پیاده سازی این فرآیند را ارائه نمودند و در ادامه خانم دکتر پزشکی به مزایای استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی و الزامات آن و همچنین چگونگی تجزیه و تحلیل خطر نقاط کنترل بحرانی در خطوط تولید مواد غذایی پرداختند. شایان ذکر است این دوره همراه با ۸ امتیاز بازآموزی از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برای شرکت کنندگان بود.