شناسهٔ خبر: 71925311 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

آژیر قرمز برای مهدی طارمی به صدا درآمد

اینتر درحالی به قهرمانی اسکودتو نزدیک‌تر می‌شود که وضعیت مهدی طارمی در این تیم خوب پیش نمی‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اینتر برای قهرمانی در اسکودتو اوج گرفت اما وضعیت مهدی طارمی، مهاجم ملی‌پوش ایرانی اضطراری است و هر روز به درهای خروج باشگاه ایتالیایی نزدیک‌تر می‌شود.

سهم طارمی از بازی حساس و حیاتی اینتر مقابل آتالانتا تنها چند دقیقه بود چون در دقیقه ۱+۹۰ به جای تورام وارد زمین شد تا به نوعی وظیفه وقت‌کشی را قبل از سوت پایان داشته باشد.

اینتر شب گذشته در حساس‌ترین بازی هفته بیست و نهم سری‌آ میهمان آتالانتا بود و موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی برسد.

اینتر با این برد ۶۴ امتیازی شد و فاصله خود را در صدر با ناپولی به ۳ امتیاز افزایش داد و آتالانتا با این باخت با ۵۸ امتیاز در رده سوم ماند.

نشریه گازتا دلو اسپورت می‌نویسد که اینتر با این برد خارج از خانه به نوعی برای رقبای خود خط و نشان کشید و گام محکمی برای دفاع از قهرمانی‌اش در سری‌آ برداشت.

سایت کالچو میرکاتو گزارش می‌دهد که طارمی به دلیل عملکرد ضعیف آماری دیگر جایی در ترکیب اینتر ندارد و مدیران اینتر خواهان فروش این بازیکن ایرانی در تابستان هستند.

251256