به گزارش دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ حسن ابوالحسینی، در رابطه با پیامک هایی با مضمون واریز سهام عدالت که اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کنند، هشدار داد.
وی گفت: با واریز سهام عدالت، کلاهبرداران با لینک های آلوده در صدد خالی کردن حساب های بانکی شهروندان هستند، لذا مردم به هیچ وجه بر روی لینک کلیک نکنند، همچنین برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به کلیک روی لینکهای دریافتی، وارد کردن اطلاعات بانکی، نصب نرمافزار یا مراجعه به سایتهای غیررسمی نیست؛ سود سهام عدالت بهصورت مستقیم به حساب اعلامشده توسط مشمولان واریز میشود.
رییس پلیس فتا استان یزد افزود: روند کلاهبرداری از طریق لینک فیشینگ مخصوصا در اواخر سال شدت بیشتری گرفته و این مبالغ در مجموع به بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال رسیده است لذا تقاضا میگردد شهروندان محترم با در نظر گرفتن موارد ذکر شده از هرگونه اعتماد به اشخاص مجازی و کلیک بر روی لینک های ناشناس مطلقا خودداری فرمایند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس https://fata.gov.ir بخش ارتباطات مردمی و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشند.