به گزارش ایرنا ، نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: امروز روز بسیار عزیزی است و با دهان روزه هستید و در روز میلاد حضرت امام حسن مجتبی( ع) و امدادگران در راه کمک به دیگران ایثار و از خود گذشتگی می کنند .
محمد صالح جوکار افزود:امسال پویش نه به تصادف راه اندازی شده و بخش اعظم تصادفات علی رغم کیفیت پایین خودرو و نا ایمن بودن جاده ها اما عمدتا به دلیل خطای انسانی است.
وی ادامه داد: خانواده ها با از دست دادن و یا معلول شدن یک عضو خانواده خود در تصادف دچار مشکلات زیادی می شوند و امدادگران هر کجا نیاز شده به کمک مردم شتافته اند
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبارات خوبی در مجلس برای تجهیز هلال احمر تصویب شد و امدادگران هلال احمر در صف اول کمک رسانی هستند و لذا هر چه به این بخش کمک شود شاهد برخورداری مردم از مواهب این بخش خواهیم بود .
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد گفت: داوطلبان و امدادگران هلال احمر زندگی بخش جامعه هستند و هر کجا نیاز باشد در کمک رسانی به مردم خدمت می کنند.
سید مهدی طلایی مقدم افزود: برکات تجهیز امکانات در هلال احمر در نهایت به مردم می رسد و شما امدادگران و داوطلبان در هر موقعیتی که نیاز باشد با روی خوش حاضر می،شوید و به مردم کمک می کنید.
وی ادامه داد: استان یزد با توجه به ظرفیت های زیادی که دارد قطعا در نوروز هم مورد توجه هموطنان عزیز قرار دارد و ارگانهای زیادی خدمت رسانی می کنند که هلال احمر در راس این ارگانها قرار دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد نیز در این مراسم گفت: طرح نوروزی پویش ملی بهرفت از ۲۵ اسفند تا ۱۷ فروردین به اجرا در می آید .
محمد عشقی افزود: ۲۴ دستگاه خودروی امدادی و ۱۶ ست نجات، از امروز به ناوگان امدادی استان اضافه و بخشی از تجهیزات نوسازی شد و هشت دستگاه آمبولانس آماده تحویل است.
وی اظهار داشت: هزار و ۵۰۰ خودروی امداد و نجات در سراسر کشور خریداری شده که بخشی از آن به استان یزد اختصاص یافت و امروز شاهد رونمایی از این تجهیزات هستیم.