شناسهٔ خبر: 71903639 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خبر داد

برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در کرمان با برنامه‌های گسترده فرهنگی و هنری

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: پویش دانش‌آموزی شامل مسابقات تولید محتوای تصویری، صوتی، دل‌نوشته و عکاسی از راهپیمایی روز قدس توسط اداره کل آموزش و پرورش استان در شبکه شاد اجرا و به ۶۳ نفر از شرکت‌کنندگان، به تعداد سال‌های عمر شهید حاج قاسم سلیمانی، جوایزی اهدا خواهد شد.

صاحب‌خبر -

حسین انجم‌شعاع صبح امروز ۲۶ اسفند در نشست خبری به مناسبت اعلام برنامه‌های روز جهانی قدس، بر اهمیت این روز در یادآوری آرمان فلسطین و مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

وی اظهار کرد: روز قدس فرصتی برای نشان دادن همبستگی جهانی با مردم فلسطین است و برگزاری این رویداد در سراسر جهان نشان‌دهنده رشد آگاهی عمومی نسبت به اقدامات اسرائیل در غزه و دیگر مناطق اشغالی است.

انجم‌شعاع با اشاره به نقش دموکراسی در تعیین سرنوشت فلسطینیان گفت: غرب همواره از دموکراسی به عنوان یکی از ارزش‌های کلیدی خود یاد می‌کند، اما زمانی که صحبت از فلسطین به میان می‌آید، این اصل نادیده گرفته می‌شود. اگر یک انتخابات آزاد و واقعی در فلسطین برگزار شود، مطمئن هستیم که مردم فلسطین برنده خواهند بود.

وی همچنین بر لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در حمایت از مردم فلسطین تأکید کرد و افزود: اگر کشورهای اسلامی و رهبران آن‌ها به طور متحد از فلسطین حمایت می‌کردند، مسئله این سرزمین اشغالی زودتر حل می‌شد.

انجم‌شعاع اعلام کرد: راهپیمایی روز جهانی قدس، روز هشتم فروردین (جمعه آخر ماه رمضان) در بیش از ۱۰۰ نقطه استان برگزار خواهد شد. در شهر کرمان، این راهپیمایی از میدان بسیج آغاز شده و تا مصلای امام علی (علیه السلام) ادامه خواهد داشت. سخنران این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج کشور خواهد بود.

«برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و تبلیغی، مسابقه ساخت آدمک استکبار، برپایی ایستگاه‌های ورزشی و اجرای حرکات رزمی، مراسم ویژه ارتش جنوب‌شرق کشور، برنامه‌های فرهنگی و هنری در ابتدای مسیر راهپیمایی» از دیگر برنامه‌های فرهنگی و هنری بود که وی در این نشست برشمرد.

اهمیت روز قدس در سایه تحولات اخیر منطقه 

انجم‌شعاع با اشاره به حملات اخیر اسرائیل به غزه و مقاومت گروه‌های فلسطینی، تأکید کرد: امسال راهپیمایی روز قدس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 وی اظهار کرد: اقدامات جوانان فلسطینی در رسانه‌های بین‌المللی موجب افشای چهره واقعی اسرائیل شده و اعتراضات جهانی علیه این رژیم همچنان ادامه دارد.

انجم‌شعاع در پایان تأکید کرد: مردم ایران همراه با سایر ملت‌های آزادی‌خواه جهان، در راهپیمایی روز جهانی قدس، حمایت خود را از فلسطین اعلام خواهند کرد و این روز فرصتی است برای نمایش وحدت، ایستادگی در برابر ظلم و مقابله با استکبار جهانی.

انتهای پیام