شناسهٔ خبر: 71902411 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

حوادث ترافیکی، رکورددار فراخوان اورژانس علوم پزشکی اراک

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه حوادث ترافیکی حدود یک سوم ماموریت‌های اورژانس را به خود اختصاص داده است، گفت: بیشترین اعزام و ماموریت‌های اورژانس در سال جاری مربوط به حوادث ترافیکی، بیماران قلبی، تنفسی و همچنین غرق‌شدگی است.

صاحب‌خبر -

بهروز ایران‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیشترین ماموریت اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه سوانح ترافیکی مربوط به محور اراک - قم و توره - بروجرد است که به دلیل حجم قابل توجه ترددها، بیشترین تصادفات را دارد.

وی گفت: ماموریت‌های ترافیکی حوزه اورژانس ۱۱۵ در سال جاری ۱۲ هزار و ۳۶۳ مورد و در سال گذشته ۱۳ هزار و ۷۸۵ مورد بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشته است. همچنین درصد ماموریت ترافیکی نسبت به کل ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ در سال‌جاری ۱۸.۶ درصد و در سال گذشته ۲۰.۶ بوده که ۹.۷ درصد کاهش نسبت به سال قبل در این حوزه به ثبت رسیده است.

وی همچنین افزود: تعداد مصدومین ترافیکی حوزه اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در سال‌جاری ۳۷ هزار و ۲۲۶ مورد و در سال گذشته ۳۹ هزار و ۸۶۷ نفر بوده که در این شاخص نیز ۶ درصد کاهش نسبت به سال ۱۴۰۲ داشته‌ایم. آمار فوتی‌ها در محل بروز تصادفات نیز در سال جاری ۱۵۹ نفر و در سال گذشته ۱۹۲ نفر بوده که این مورد نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱۷ درصدی داشته است.

ایران‌نژاد در ادامه با بیان اینکه مرحله کوتاه‌مدت پویش ملی «نه به تصادف» که از اول اسفندماه سال جاری آغاز شده و تا ۱۵ فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد، اقدام موثری برای کاهش حوادث ترافیکی بویژه در ایام تعطیلات نوروزی و پیک ترددهاست، گفت: سال گذشته بیش از ۲۰ هزار نفر بر اثر تصادفات در کشور جان باختند و باید با فرهنگ‌سازی و پیوستن مردم به این پویش، آمار تلفات جاده‌ای که منجر به داغدار شدن تعداد زیادی از هموطنان می‌شود کاهش یابد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی افزود: هر چند سال گذشته آمار تصادفات با همکاری ۳۲ دستگاه‌ دخیل در این امر و در سایه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان، کاهش داشته است اما این پویش می‌تواند با مشارکت صددرصدی مردم آمار سوانح ترافیکی را به نحو قابل قبولی کاهش دهد.

ایران‌نژاد با تاکید بر اینکه هر تصادف، ضربان یک زندگی را متوقف می‌کند، بر ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تاکید کرد و گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخش قابل‌توجهی از حوادث در محدوده ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد، زیرا رانندگان در این کیلومترها حداکثر خستگی را در طول مسیر داشته و با تصور رسیدن به مقصد، دقت و تمرکز خود را کاهش می‌دهند.

وی گفت: رعایت نکات ساده‌ای مانند استفاده از کمربند ایمنی، پرهیز از استفاده از تلفن همراه و همچنین رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از رانندگی با سرعت غیرمجاز می‌تواند تاثیر بسزایی در کاهش حوادث ترافیکی و متوفیان این حوزه داشته باشد.

انتهای پیام