شناسهٔ خبر: 71899604 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

آسمانی شدن پدر شهیدان بخشی زاده در لرستان

حاج علی عباس بخشی‌زاده پدر شهیدان سپهدار و داود بخشی‌زاده پس از سال‌ها رنج دوری به فرزندان شهیدش پیوست.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس  از لرستان، «حاج علی عباس بخشی‌زاده»، پدر شهیدان والا مقام «سپهدار و داود بخشی‌زاده»، از استان لرستان، پس از سال‌ها صبر و بردباری، ندای حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در پیامی درگذشت پدر بزرگوار شهیدان والامقام «سپهدار و داود بخشی‌زاده»، را تسلیت گفت.

 

متن این پیام بدین شرح است:

 بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

پدران والامقامی که در راه رضای معبود از بهترین سرمایه‌های خویش گذشتند و فرزندان عزیز خود را در راه خدمت به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی نثار نمودند، اسوه‌های ایثار و نمونه‌های برتر استقامت و فداکاری هستند.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم شهیدان بخشی‌زاده، از پروردگار متعال علو درجات برای آن عزیز سفر کرده و شکیبایی و صبر جمیل برای بازماندگان را مسألت دارم.

شهید سپهدار بخشی زاده متولد یکم خرداد ۱۳۴۵ و در سوم آبان ۱۳۶۵ منطقه نهر عنبر و داود بخشی زاده، متولد یکم تیر ۱۳۶۰ بر اثر انفجار مین در درگیری با ضد انقلاب در بیست و چهارم مرداد سال ۱۳۸۵ در کوه‌های دالان ارومیه به فیض شهادت نائل شدند.

 

مراسم تشییع و تدفین پیکر مرحوم حاج علی عباس بخشی‌زاده، فردا یکشنبه ۲۶ اسفندماه، در گلزار شهدای قطعه‌ی صالحین خرم آباد برگزار می‌شود.
انتهای پیام/