تیم فوتبال استقلال اهواز جمعه شب در جریان هفته چهارم لیگ برتر باشگاه های ایران در ورزشگاه غدیر اهواز با نتیجه یک بر دو مغلوب تیم فوتبال استقلال تهران شد.
سیاوش بختیاری زاده که درپایان این بازی به پرسشهای خبرنگاران پاسخ می داد، اظهارداشت: ورزشگاه اول ما ورزشگاه تختی بود وخواهان انجام این بازی در این ورزشگاه بودیم، لیکن سازمان لیگ مانع ازاین کار شد.
وی اظهارداشت : اگر می گویم ازپیش بازنده این بازی بودیم به همین خاطر است.
بختیاری زاده با اظهار رضایت از عملکرد بازیکنانش گفت: من امروز سه بازیکن جوان وبومی را برای اولین بار به میدان فرستادم که بازی خوبی از خود نشان دادند.
وی گفت: این رویه را ادامه خواهم داد تا جاییکه یک تیم بومی درزمین داشته باشیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز با انتقاد از عملکرد داور گفت: اخراج نظری از زمین درست نبود بلکه کس دیگری خطا کرده بودکه داور بانشان دادن کارت دوم به این بازیکن اورا از زمین اخراج کرد.
وی دراین مورد اظهارداشت : کمک داور ابتدا خطا را به نفع تیم ما گرفت اما باشنیدن سوت داور جهت پرچم خود را تغییر داد.
سرمربی تیم استقلال اهواز گفت: این مساله باعث شد تیم ما گل دوم را دریافت کند.
7160/6064**1565
سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز: ما بازی را ازپیش باخته بودیم
اهواز- ایرنا - سرمربی تیم فوتبال استقلال اهوازگفت: ما امروز بازی را نباختیم بلکه از پیش بازنده این دیدار در مقابل استقلال تهران بودیم.
صاحبخبر -