شناسهٔ خبر: 71882894 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

آیت‌الله نوری همدانی:

برخی کارشناسان صدا و سیما مطالب بی‌سندی می‌گویند

یک مرجع تقلید خطاب به مسئولان صدا و سیما، گفت: این همه افراد باسواد خوب در حوزه هستند، اين همه مداح خوب و متین داریم که بعضی‌ها هم خیلی کم وگاهی صدا و سیما می‌آیند ولی چرا عده‌ای را برای کارشناسی برنامه‌های مذهبی دعوت می‌کنید که بعضی‌ها با بی اطلاعی، مطالب بی سند و بی ربطی بگويند.

صاحب‌خبر -
آیت الله نوری همدانیبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله العظمی نوری همدانی، در دیدار عده‌ای از فعالان فضای مجازی، ضمن توصیه به استفاده از لحظه به لحظه ايام ماه مبارک رمضان، گفت: عمر به سرعت در حال گذر است در حالی که باید همه ما پاسخگو باشیم که اين عمر را چگونه صرف کرده‌‌ایم.
 
ایشان استفاده از قرآن و نهج‌البلاغه را بسیار موثر دانسته و افزود: امام راحل(ره) فرمودند: ما به قرآن افتخار و افتخار می‌کنیم که نهج‌البلاغه از پیشوای ماست و اين ماه رمضان را جوری درک کنیم که گویا آخرین ماه رمضان عمر ما است و بنده‌ بعد از یک عمر یک توصیه می‌کنم که به در غیر خدا نروید و غیر از اهل بیت(ع) به کسی متوسل نشوید و برای بالا و پایین بردن ديگران آخرت خود را از بین نبرید. 
 
این مرجع تقلید فضای مجازی را عرصه خاصی دانسته و افزودند: کسانی که در این قسمت کار می‌کنند باید خیلی مراقب باشند، افکار جوانان و بلکه کل جامعه امروز تحت تاثیر این فضا است. چقدر بايد جوانان متدین ما کار کنند تا بعضی از این دروغ‌ها و شبهات مطرح شده در فضای مجازی را جواب دهند. امروز دشمن از این طریق همه چیز را نشانه‌ گرفته اقتصاد، سیاست، خصوصا فرهنگ، با یک خبر افکار عمومی را دچار تردید می‌کند لذا سعی‌تان رساندن حقايق باشد حرف حق بالاخره تاثیر خود را می‌گذارد.
 
ایشان با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق و تقوا تصریح کرد: متأسفانه بی اخلاقی‌ها زیاد شده برخی راحت دروغ و تهمت را بیان می‌کنند و به آبروی افراد لطمه می‌زنند در حالی که همه چیز اخلاق است وقتی که پیامبر گرامی اسلام(ص)می فرماید: إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاق. خیلی مطالب روشن می‌شود.
 
ایشان با اشاره به وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور تاکید کرد: به هر حال وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست الآن شب عید مردم مشکل دارند بايد مسؤلان مشکلات اقتصادی مردم را حل کنند و می‌توانند حل کنند منتهی باید از افراد لایق و توانمند و متخصص و متدین استفاده کنند نه افرادی که تا حرفی‌ زده‌ می‌شود می‌گویند ما تحریم هستیم و با وجود تمام جنایات و عهد شکنی آمریکا به دنبال سازش با آمریکا هستند.

لزوم نظارت بیشتر

ایشان افزود: بله بنده نمی‌گویم که تحریم تاثیر ندارد ولی همه مشکلات به خاطر تحریم نیست، یک مشکل عدم نظارت است هر کسی هر جنسی را به هر قیمت می‌فروشد، دو مغازه  در کنار هم یک جنس را با دو قیمت متفاوت می‌فروشند یا بعضی از واسطه‌ها و دلال‌ها که از کشاورزان ارزان می‌خرند هم به مصرف‌کننده گران می‌فروشند و خودشان کلی منفعت می‌برند، این دیگر به تحریم و آمریکا ربطی ندارد این نظارت می‌خواهد و هر کسی از او کاری برمی آید باید در این شرایط به دولت و رئیس جمهور کمک کند،
 
آیت‌الله العظمی نوری همدانی در ادامه افزود: وضعیت فرهنگی کشور هم باید اصلاح شود حالا به بهانه اقتصادی نمی‌توانیم به فرهنگ بی توجه باشیم، الان موضوع حجاب که یک امر واجبی می‌دانیم مطرح است و اخیرأ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نامه‌ای برای اینجانب فرستاده است.
 
وی افزود: بنده معتقدم نمی‌توانیم به مردم کف خیابان بگوییم حجاب یا احکام اسلامی در حالی که صدا و سیما خودش مروج بی حجابی است و به‌نام فرهنگ و کار مذهبی خلاف آن را انجام می‌دهد.
 
آیت‌الله نوری همدانی بیان کرد: بنده‌ در گذشته هم تذکر دادم ما بايد مسائل را ریشه‌یابی کنیم، باید هر چیزی فرهنگسازی شود و اگر مسؤلان فرهنگی درست عمل می‌کردند امروز وضعیت حجاب این نبود که متدینین اینگونه ناراحت باشند که ناراحتی به حقی هم است.

انتقاد از صدا و سیما

ایشان با انتقاد شدید از بعضی از برنامه های صدا و سیما گفت: این همه افراد باسواد خوب در حوزه هستند، اين همه مداح خوب و متین داریم که بعضی‌ها هم خیلی کم وگاهی صدا و سیما می‌آیند ولی چرا عده‌ای را برای کارشناسی برنامه‌های مذهبی دعوت می‌کنید که با بی اطلاعی، مطالب بی سند و بی ربطی بگويند و مردم هم چون از صدا و سیما جمهوری اسلامی است اعتماد کنند و متأسفانه حرف و تذکر کسی را گوش نمی‌دهند.
 
ایشان ادامه داد: البته می‌خواهم بگویم که کارشناس‌های خوبی هم داریم که مردم از آنها استفاده می‌کنند. بنده اخیرا به خاطر همین مسائل به مسئول صدا و سیما وقت ندادم چون مؤثر نمی‌دیدم و نمی‌دانیم که واقعا اینها به حرف چه کسی گوش می‌دهند و حتی نظرات مقام معظم رهبری را هم در بعضی از مسائل عملی نمی‌کنند.
 
ایشان تصریح کرد: خود ایشان هم فرمودند که بعضی از تعریف‌های ما نسبت به صدا و سیما به معنای تأیید همه برنامه‌های صدا و سیما نیست، ما باید توجه داشته باشیم انقلاب کردیم و در این راه امام عزیز ما رنج‌ها کشید مردم ما جان دادند، خون دادند تا ارزش‌ها حاکم شود و مردم زندگی با عزت و راحتی داشته باشند.
 
این مرجع تقلید بیان کرد: البته بعضی‌ها که از نظام و انقلاب کینه در دل دارند به هر مناسبتی می‌خواهند علیه این نظام و انقلاب و رهبری مطالبی را بیان بکنند ولی باید توجه داشت حفظ این نظام و انقلاب لازم است و این فرصتی است که باید از این فرصت برای اسلام ناب استفاده کرد که امروز رهبر معظم انقلاب هم دنبال همین موضوع هستند.
 
وی تاکید کرد: بنده به طور جدی به فرمایش رهبری معظم انقلاب معتقدم که اگر همه وحدت داشته باشيم، اختلاف نداشته باشيم در برابر دشمن ید واحده باشيم آمریکا و ایادیش کاری نمی‌تواند بکند و انشاءالله مشکلات حل می‌شود‌.
انتهای پیام