شناسهٔ خبر: 71881393 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفت‌و‌گو با SNNTV؛

اوحدی: امیدوارم سند دادخواهی شهدای غواص علیه دولت آمریکا به نتیجه برسد+فیلم

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اشاره به اهمیت روز شهید و برگزاری برنامه حقوقی، بر پیگیری و نظارت جدی برای رسیدن به نتیجه‌ سند دادخواهی شهدای غواص علیه دولت آمریکا تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

سعید اوحدی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌و‌گو با SNNTV گفت: به مناسبت ۲۲ اسفند که روز شهید است شاهد برگزاری یک برنامه بسیار خوب حقوقی بودیم.

وی افزود: "جمعی از جهادگران ما اقدام به سند دادخواهی علیه یکی از جنایت‌های جنگی آمریکا و رژیم بعث داشتند که ۱۰۵ عزیز دلاور غواص ما در عملیات کربلای ۴ بعد از عبور از اروند به اسارت درمی‌آیند و با اطلاعاتی که آمریکایی‌ها در اختیار رژیم بعث قراردادند این عزیزان اسیر شدند. "

اوحدی ادامه داد: "بعد از سال‌ها در سال ۹۶ پیکر‌های پاک این عزیزان به کشورمان برگشت و امیدوارم که این سند دادخواهی با پیگیری و نظارت جدی که می‌شود به نتیجه برسد. "

  00:00           
00:00
 
00:00
         
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
  00:00           
00:00
 
00:00
         
 
<div id="video-display-embed-code_2705053" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1238787/2705053?width=400&height=300"></script></div>