شناسهٔ خبر: 71878548 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تأکید فرماندار بروجرد بر تکمیل طرح‌های نیمه کارآموزشی

معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: تکمیل طرح‌های آموزشی در این شهرستان با توجه به جمعیت دانش آموزی بروجرد باید در اولویت قرار بگیرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فرماندار بروجرد در جلسه شورای آموزش و پرورش بروجرد که با حضور ضرغام پرنیان مشاور وزیر آموزش و پرورش در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: تکمیل استخر سرپوشیده بروجرد و اشترینان و مدرسه ۳۶ کلاسه مسکن مهر بروجرد باید در دستور کار قرار بگیرد.
 
قدرت الله ولدی با تأکید بر اینکه جایگاه علمی شهرستان در قبولی کنکور و معدل امتحانات نهایی باید ارتقاء پیدا کند، اظهار کرد: برای تحقق این مهم احداث فضای آموزشی مناسب و مطلوب و تامین تجهیزات مورد نیاز در مدارس بروجرد ضروری است.
 
فرماندار بروجرد گفت: برای بالابردن جایگاه علمی دانش‌آموزان شهرستان رشد و تعالی و وضعیت بهبود سطح مدارس و رفع مطالبات فرهنگیان باید در اولویت قرار بگیرد.
 
ولدی با بیان اینکه بروجرد شهر فرزانگان است، اضافه کرد: تور رسانه‌ای خبرنگاران برای رصد و اطلاع رسانی از وضعیت طرح‌های عمرانی و خدماتی شهرستان هر سه ماه یکبار برگزار خواهد شد، زیرا این مهم باعث امید آفرینی در بین شهروندان می‌شود.
 
 مشاور وزیرآموزش و پرورش نیز گفت: رسیدن به نقطه ایده آل در آموزش وپرورش و اعتدال در تعلیم و تربیت باید درتمام نقاط کشوربه یک صورت انجام شود. 
 
ضرغام پرنیان افزود: نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم توسط مدیران آموزش و پرورش برای مردم تبیین شود. 
رضا کیانی سرپرست آموزش وپرورش بروجرد نیز با اشاره به کمبود ۷۰۰ معلم در این شهرستان گفت: ۶۰ درصد فضای‌های آموزشی شهرستان بروجرد تخریبی است. 

در ادامه از قاری نوجوان بروجردی و منتخب برنامه محفل توسط مشاور وزیرآموزش و پرورش به نیابت از وزیر آموزش وپرورش تجلیل شد.
<div id="video-display-embed-code_12126493"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4477721/12126493?width=600&height=350"></script></div>