شناسهٔ خبر: 71878198 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

زلنسکی:

می‌خواهیم به آمریکا و ترامپ اطمینان داشته باشیم

رئیس جمهور اوکراین ضمن پذیرش طرح آتش بس ۳۰ روزه و تبادل اسرا در جنگ اوکراین گفت که اوکراین می‌خواهد به آمریکا و دونالد ترامپ اطمینان داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از الجزیره، ولودیمیر زلنسکی اظهار کرد: تبادل اسرا و آتش بس غیر مشروط ۳۰ روزه می‌تواند زمینه‌ساز اقدامات سریع اولیه جهت رسیدن به صلح عادلانه و پایدار باشد.

وی که تحت فشار آمریکا مجبور به پذیرش روند آتش بس در جنگ شده، افزود: دنیا در حال حاضر می‌بیند که روسیه شرایطی را برای آتش بس وضع کرده که منجر به پیچیده شدن مسائل می‌شود و آن را به تأخیر می‌اندازد، چرا که مسکو تنها رژیمی است که به دنبال جنگ است.

رئیس جمهور اوکراین عنوان کرد: پوتین شرایطی را مطرح کرده است، چرا که به دنبال آتش بس نیست و در خصوص اوضاع حقیقی عرصه درگیری‌ها دروغ می‌گوید.

زلنسکی با اشاره به اینکه اوکراین در جبهه مبارزات و دیپلماسی در حال جنگ است، گفت: در حال حاضر فرصتی برای پایان دادن سریع به این جنگ به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه تفاهم‌های امنیتی گسترده‌ای با اروپا دارد، گفت: اوکراین به دنبال تضمین‌های امنیتی است.

رئیس جمهور اوکراین بدون اشاره به تنش‌های به وجود آمده در روابط خود با سران کاخ سفید گفت: ما از شرکای آمریکایی خود و رئیس جمهور ترامپ حمایت می‌کنیم و می‌خواهیم که به آمریکا و رئیس جمهور آن اطمینان داشته باشیم و آمادگی تحرکات فوری را داریم.