شناسهٔ خبر: 71874700 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

امام جمعه قزوین:

حرکت در مسیر اتحاد و انسجام، وظیفه دینی و ملی است

امام جمعه قزوین گفت: باید از پرداختن به برخی حواشی که موجب می‌شود اتحاد و انسجام کم شود، پرهیز کنیم و بدانیم امروزه یکی از وظایف دینی و ملی ما حرکت در مسیر اتحاد و انسجام بیشتر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله حسین مظفری عصر امروز _جمعه بیست‌وچهارم اسفند_ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر قزوین اظهار کرد: در هفته گذشته با دعوت استاندار قزوین و به منظور تقویت همدلی میان مسئولان و نخبگان استان قزوین نشستی در تهران با حضور برخی از شخصیت‌های استان با گرایش‌های مختلف سیاسی برگزار شد و همه کسانی که در این نشست حضور داشتند، این نشست ارزشمند را ستودند.

وی افزود: این نشست موجب تجلی همدلی و تقویت روحیه همکاری بین شخصیت‌های استان شد و گامی مؤثر در جهت وحدت، اتحاد و انسجام بود و تعدادی از عزیزان نظرات خود را در راستای تقویت روابط و ارتقای وضعیت استان و راه حل مشکلات اساسی استان بیان کردند. این نشست بیشتر به منظور همدلی شکل گرفت و به خوبی این هدف تحقق یافت.

نباید چوب لای چرخ وحدت استان بگذاریم

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه عموم مردم به همراه بسیاری از سیاسیون، اصحاب فکر و رسانه از این حرکت وحدت‌بخش استقبال کردند، گفت: در عین حال برخی از سیاسیون و اصحاب رسانه هم کم‌لطفی کردند و به جای پرداختن به اصل مطلب به برخی از حواشی کم‌اهمیت و یا بی‌اهمیت مشغول شدند.

آیت‌الله مظفری اضافه کرد: رفتن به سمت اتحاد و انسجام در شرایط فعلی مثل حرکت یک ماشین در سراشیبی با دنده سنگین است و انصاف نیست که در این وضعیت چوب لای چرخ ماشین وحدت استان بگذاریم.

وی ادامه داد: باید از پرداختن به برخی حواشی که موجب می‌شود اتحاد و انسجام کم شود، پرهیز کنیم و بدانیم امروزه یکی از وظایف دینی و ملی ما حرکت در مسیر اتحاد و انسجام بیشتر است.

حجاب و عفاف خط مقدم تمدن ایرانی و اسلامی در برابر تمدن منحط غربی

خطیب جمعه قزوین در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های جامعه دینی و ایمانی ما در این روزها سست شدن مرزهای حجاب و عفاف در جامعه است، گفت: این موضوع می‌تواند به سست شدن بنیان خانواده منجر شود.

آیت‌الله مظفری افزود: هیچ راهی جز مقاومت و تقویت بنیه‌های دفاعی در عرصه‌های نظامی، اقتصادی و فرهنگی نداریم؛ در عرصه نظامی به یک حالت بازدارندگی رسیده‌ایم و چندان نگران این عرصه نیستیم، اما نگرانی‌های ما در عرصه اقتصادی و فرهنگی همچنان وجود دارد و در این عرصه‌ها دشمن نقاط ضعفی در ما مشاهده کرده و در برخی بخش‌ها ما را به عقب‌نشینی وادار کرده است.

وی ادامه داد: دشمن امید پیدا کرده که بتواند از طریق فرهنگی در کشور ما رسوخ کند و بی‌رحمانه زهر خود را بریزد و بنابراین همه موظف هستیم برای حفظ هویت و عزت خودمان راه مقاومت را در پیش بگیریم و به تقویت هر چه بیشتر بنیان‌های اقتصادی و فرهنگی بپردازیم و توجه داشته باشیم که حجاب و عفاف خط مقدم تمدن فاخر ایرانی و اسلامی در برابر تمدن ننگین و منحط غربی است.

زمان تجدیدنظر در سنت‌های خطرناک چهارشنبه‌سوری فرارسیده است

امام جمعه قزوین در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به نزدیک شدن به شب چهارشنبه آخر سال گفت: در دوران کودکی ما در چهارشنبه آخر سال که به چهارشنبه‌سوری معروف است، معمولاً در کوچه‌ها خیابان‌ها آتشی روشن می‌کردند و مردم از روی آتش می‌پریدند و جمله‌هایی را بر زبان جاری می‌کردند که البته منطقی نداشت، اما قابل تحمل بود.

آیت‌الله مظفری با بیان اینکه زمان تجدیدنظر در سنت‌های خطرناک چهارشنبه‌سوری فرارسیده است، اضافه کرد: در سال‌های اخیر شاهدیم که یک سنت نادرست ایجاد شد. ابتدا از ترقه‌بازی شروع شد و امروزه کار به انفجار مواد انفجاری بزرگ‌تر رسیده و دسته‌ای از جوانان سرگرمی خود را ایجاد این انفجارها و ایجاد سروصدا و مزاحمت برای دیگران می‌دانند.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خسارت‌هایی که در چهارشنبه‌سوری به جان و مال مردم وارد می‌شود، بعضاً جبران‌ناپذیر است، گفت: این مسئله همه ما را باید به تأمل دوباره وابدارد و جوان‌ها، بزرگ‌ترها، اصحاب فکر، فرهنگ و رسانه‌ها باید بیشتر تلاش کنند که این سنت نادرست را از جامعه دور کنند.

آیت‌الله مظفری افزود: ۲۸۶ مصدوم و ۵ کشته در چند روز گذشته داشته‌ایم که از آن ۲۸۶ نفر ۱۵ قطع عضو شده‌اند. بیشتر این مصدومان تولیدکنندگان مواد منفجره یا استفاده‌کنندگان از این مواد بوده‌اند، اما حدود ۱۵ درصد مصدومان را نیز عابران پیاده و نیروهای امدادی تشکیل می‌دهند. بنابراین همه باید درباره این سنت زشت و نادرست تجدیدنظر کنیم.