به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه های این هفته نماز جمعه خرمآباد با اشاره به روز ۲۹ اسفند اظهار کرد: ما باید هوشیار باشیم تا دوباره تاریخ تکرار نشود و نباید به دشمنان اعتماد کنیم.
وی افزود: پهلوی اول و دوم اختیار کامل نفت را به بیگانگان دادند و غارت این منابع پرسود توسط انگلیسی ها ایجاد شد که با محوریت آیت الله کاشانی و مصدق این ثروت و موهبت عظیم در ۲۹ اسفند به ملت ایران برگشت.
خطیب جمعه خرمآباد ادامه داد: ملت ما هیچ گاه نباید به استکبار و بیگانگان اعتماد کند و رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام بیانات ارزشمندی داشتند که باید معرفت حاصل کنیم و به عنوان منشور عملیاتی و اجرایی در بودجه ها و سندهای چشم انداز تعریف شود.
حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان بیان کردند که هر کاری در وقت خودش باید برای توسعه و پیشرفت کشور انجام شود.
وی اضافه کرد: براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب جوانان در مواجه با موانع از مسیر اصلی منحرف نشوند و تلاش مضاعف در تبیین مسائل داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در لرستان ادامه داد: همه ما باید در راستای جهاد تبیین تلاش کنیم و با استفاده از عناصر فکری مطمئن در این راستا اقدام کنیم تا جوانان دچار سرگرمی و تردید نشوند.
حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی یادآور شد: نباید اجازه بدهیم مردم با تبلیغات دشمنان نسبت به مسوولان بدبین شوند و افراد انقلابی می دانند باید منشور عملیاتی و اجرایی از بیانات رهبر معظم انقلاب داشته باشند.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: مذاکره، فشار تحریم ها را بیشتر می کند و رییس جمهور کنونی آمریکا حاصل چندین ماه مذاکره را پاره کرد و این شخص قابل اعتماد نیست.
امام جمعه خرم آباد با اشاره به تلاقی بهار معنویت و بهار طبیعت افزود: در این۲ بهار به دنبال حسن حال و دوری از صفات رذیله و صعود با شتاب به سوی رشد و کمال هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی گفت: برای کسب توفیق و پیروزی باید از خداوند بخواهیم ما را کمک کند و با صبر و تقوا موفقیت دنیوی و پاداش اخروی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به میلاد امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: فضیلت های فراوانی در شخصیت امام حسن(ع) است و با نامش اکرام و تکریم بر زبان جاری می شود و خیران با نام مبارک امام حسن مجتبی (ع) حمایت های بسیاری از نیازمندان داشته و دارند.
خطیب جمعه خرم آباد اضافه کرد: شب های قدر در پیش است و کسی که می خواهد رضایت پروردگار را کسب کند و وارد بهشت شود باید شب قدر را قدردان باشد و اعمال این شب ها را به جا آورد.