شناسهٔ خبر: 71864965 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

مبلغ واریزی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام شد

سیده مرجان دبیری، امروز از آغاز فاز سوم طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و اعلام کرد: دهک‌های چهارم تا هفتم جامعه می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های مجاز و استفاده از کالابرگ، خریدهای خود را انجام دهند. به ازای هر عضو خانوار، مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین، به نقل از ایسنا؛ سیده مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ امروز -23 اسفند- درخصوص دریافت کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام کرد: دهک‌های چهارم تا هفتم جامعه می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین فروشگاه‌ها و استفاده از کالابرگ الکترونیکی، خریدهای خود را انجام دهند. در این مرحله، به ازای هر عضو خانوار، مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

او افزود: امروز حساب ۱۰ میلیون سرپرست خانوار در دهک‌های چهارم تا هفتم شارژ خواهد شد.

دبیری تاکید کرد: سرپرستان خانوار می‌توانند با ارائه هر کارت بانکی و تنها با اعلام کد ملی، به فروشگاه‌های مجاز مراجعه و خریدهای خود را انجام دهند.

این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است. در صورتی که هزینه خرید از سقف اعتبار تخصیص‌یافته بیشتر باشد، مابه‌التفاوت باید توسط خریدار پرداخت شود. همچنین، اگر مشمولان از کل اعتبار خود استفاده نکنند، مانده آن به مرحله بعد منتقل خواهد شد.

او تاکید کرد که خریدها می‌توانند در چند نوبت انجام شوند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.

آغاز فاز سوم کالابرگ الکترونیکی

احد رستمی، رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان، نیز در این باره گفت: فاز سوم مرحله اول کالابرگ الکترونیکی از عصر امروز آغاز می‌شود. تاکنون اعتبار حساب ۱۱ میلیون خانوار شارژ شده است که از این تعداد، بیش از ۹ میلیون خانوار خریدهای خود را انجام داده‌اند. از ساعت ۵ عصر امروز، حدود ۱۰ میلیون خانوار در دهک‌های چهارم تا هفتم نیز می‌توانند از اعتبار خود استفاده کنند.

رستمی افزود: مهلت استفاده از اعتبار هر دو مرحله کالابرگ تا خرداد سال آینده خواهد بود و تلاش می‌شود مرحله دوم این طرح در نیمه اول فروردین آغاز شود.

طرح کالا برگ در چه فروشگاه‌هایی انجام می‌شود؟

طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرده‌فروشی و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای (مانند افق کوروش، رفاه، هایپراستار و وال‌مارت) اجرا می‌شود. همچنین، خرید اینترنتی از طریق پلتفرم‌هایی مانند «اسنپ‌مارکت» و «دیجی‌کالا» امکان‌پذیر است. شهروندان می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌های مجاز و اطلاع از مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را از طریق «بازار»، «مایکت» یا سایت shoma.sfara.ir دریافت کنند.

امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و تماس با مرکز پاسخگویی به شماره ۶۳۶۹ـ۰۲۱ نیز فراهم شده است. وزارت رفاه هشدار داده است که پیامکی مبنی بر افزایش یا برداشت اعتبار ارسال نمی‌کند و شهروندان باید از کلیک روی لینک‌های نامعتبر خودداری کنند.

اعتبار تخصیص‌یافته به هر فرد از زمان شارژ، به مدت پنج روز قابل استفاده است.