نعمتاله پایان در این بازدید هنر متعالی را ابزاری برای ارتقا و بالندگی فرهنگ در جامعه برشمرد و گفت: حفظ هنر اصیل و تقویت آن از مهمترین رسالتهای هنرستانهاست.
وی تصریح کرد: بسیاری از نخبگان و بزرگان عرصه هنر تربیت شده هنرستانها هستند و این نشان دهنده تاثیرگذاری آموزش رسمی هنر در این مکان ارزشمند است.
پایان گفت: هنر و علیالخصوص موسیقی تأثیر بسزایی در تعالی روح و روان و سبک زندگی دارد و پویایی هنر و موسیقی در یک جامعه نشاندهنده سطح آگاهی فرهنگی و تمدن ریشهدار آن جامعه است.
وی، هنر متعالی را وسیلهای برای ارتقای فرهنگ جامعه دانست و گفت: وظیفه اساسی مراکز آموزشی هنر نظیر هنرستانهای هنرهای زیبا، حفظ هنر اصیل کشور و انتقال آن به نسلهای بعدی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بر لزوم معرفی هنرستان موسیقی برای علاقمندان در جامعه تاکید کرد و گفت: گاه عده ای از وجود این گونه مراکز آموزش موسیقی اطلاع ندارند تا فرزندان خود را به طور رسمی وارد عرصه یادگیری موسیقی کنند و باید با برگزاری کنسرتهای کارگاهی و حضور در جشنوارهها فعالیتهای شایسته این هنرستان در عرصه موسیقی معرفی گردد.
وی تصریح کرد: موسیقی به عنوان یک نیاز و نه تنها به عنوان تفنن در جامعه نمود پیدا کرده است و هنرستان موسیقی می تواند پاسخگوی مشتاقان و علاقمندان به آموزش این هنر باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه از بخشهای مختلف هنرستان اقبال آذر از جمله کلاسها و کارگاههای آموزشی، کتابخانه و ... بازدید کرد.