شناسهٔ خبر: 71864478 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام:

۲۲۵ مدرسه در ایلام آماده اسکان مسافران نوروزی است

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت: ۲۲۵ مدرسه با ۸۷۵ کلاس درس برای اسکان فرهنگیان در سفرهای نوروزی در نظر گرفته شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از ایلام، علی درویشی اظهار داشت: ۲۲۵ مدرسه با مجموع ۸۷۵ کلاس درس در سطح استان برای اسکان موقت فرهنگیان در سفرهای نوروزی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به اولویت‌بخشی ارتقای سطح کیفی مراکز اسکان، درجه اولویت‌بندی کلاس‌ها، از نوع الف است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: پذیرش فرهنگیان در مراکز اسکان به ۲ شیوه حضوری و رزرو اینترنتی است و فرهنگیان می‌توانند با استفاده از سامانه متمرکز اسکان به آدرس http://Eskan.medu.ir یا سامانه my.medu.ir با کاربری شخصی برای رزرو اینترنتی مراکز اسکان نوروزی اقدام کنند.

درویشی خاطرنشان کرد: زمان فرآیند پذیرش حضوری فرهنگیان در مراکز اسکان نوروزی را از تاریخ ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ است و هزینه اسکان برای فرهنگیان ۴۰۰ هزار تومان (هر شب) و برای غیرفرهنگی ۶۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ هزار نفر روز در مدارس استان اسکان داشته‌اند که پیش‌بینی می‌شود این آمار برای نوروز امسال روند افزایشی داشته باشد.