شناسهٔ خبر: 71863917 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

مراسم تقدیر و پوزش از ۲ وزیر محکوم در پرونده فساد دبش

مراسم تقدیر و پوزش از 2 وزیر محکوم در پرونده فساد دبش

دو وزیر دولت سیزدهم که در پرونده چای دبش به زندان محکوم شدند، پایداریچی ها و حامیان آنان بسیار برآشفتند.

صاحب‌خبر -

عصر ایران: دو وزیر دولت سیزدهم که در پرونده چای دبش به زندان محکوم شدند، پایداریچی ها و حامیان آنان بسیار برآشفتند. اولش که پرونده چای دبش برملا شد، اینان دست پیش گرفتند که ما خودمان پیشقدم شدیم و پرونده را رو کردیم و پز عدالتجویی دادند. اما گویا انتظار داشتند سر و ته قضیه با اعدام و زندان چند پادو جمع شود ولی ناگهان خبر آمد که چه نشسته اید؟ وزیران تان محکوم شدند! بنابراین داد و قال راه انداختند که مگر این دو بی نوا چه کرده اند و فوق سوء مدیریت بود که چیزی نیست و از این حرف ها.

2109923_851-1-470

گویا توضیحات مقامات قضایی هم که گفتند مساله فقط سوء مدیریت و عدم نظارت نبوده و واقعاً این دو مرتکب جرم شده اند، بر این جماعت کارگر نمی افتد و دوپایشان را کرده اند در یک کفش که الا و بلا اینها بی گناه بوده اند و حتی مظلوم هم واقع شده اند و الکی الکی آبرویشان رفته است!

این طور که پیش می رود، فاز بعدی از است که کارزار دلجویی از دو وزیر محکوم راه بیندازند و همه ما ایرانی ها از این که این دو وزیر در پرونده اَبَرفساد 3 میلیارد و 400 میلیون دلاری چای دبش اذیت شده اند، از پیشگاه ایشان عذرخواهی کنیم و 3 میلیارد و 400 میلیون دلار دیگر هم به عنوان جبران خسارت های روحی، تقدیم متهمان ردیف های اول تا آخر پرونده دبش و از جمله این دو وزیر مظلوم کنیم.

شاید هم بد نباشد مراسم تقدیر و پوزش در یکی از باغ های ازگل برگزار شود تا شیخ خطیبی هم درباب "برخورد مؤمنانه" سخن بگوید و حضار چای دبش بنوشند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام شود!

پ

برچسب‌ها: