شناسهٔ خبر: 71863508 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار چهارمحال‌وبختیاری:

شفافیت در تنظیم مقررات مورد توجه قرار گیرد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: شفافیت و روزآمدی در تنظیم قوانین و مقررات اداری و توسعه نظام اداری الکترونیکی، یکی دیگر از موضوع‌های مهمی است که باید مدیران به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی بعد از ظهر امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در جلسه شورای راهبردی توسعه مدیریت استان اظهار کرد: هدف این شورای تسهیل مسیر اجرای برنامه‌ها و بهبود خدمات‌رسانی به مردم است، اصلاحات باید به گونه‌ای باشد که هم نیروی انسانی فعال و با تجربه را در بر بگیرد و هم خدمات به مردم را آسان‌تر کند.

وی افزود: توسعه استان در بخش‌های مختلف از اهداف کلیدی شورای راهبردی توسعه مدیریت استان است، برای دستیابی به توسعه مطلوب، سرمایه انسانی به عنوان مهم‌ترین سرمایه نظام اداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال‌وبختیاری اهمیت دارد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موتور محرکه توسعه چهارمحال‌وبختیاری است، این سازمان نقش‌آفرینی بزرگی در تأمین اعتبار و کمک به نیروی انسانی دارد.

مردانی ادامه داد: نظام اداری کشور نیازمند اصلاحات جدی است، هرچند که اصلاحاتی در گذشته انجام شده، اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد، برای رسیدن به این هدف، ضروری است که ساختار و سازمان اجرایی به‌طور مشخص تعیین و در اولویت دستور کار قرار یگیرد.

وی تصریح کرد: برگزاری نشست‌ها و جلسات مستمر می‌تواند به کاهش مشکلات و مسائل موجود در استان کمک کند، در صورتی که دستگاه‌های اجرایی این جلسات را در برنامه‌های خود قرار دهند امکان رفع چالش‌های موجود بیشتر خواهد شد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: به‌منظور ساماندهی مجتمع ادارات شهرستان‌ها، تشکیل کمیته‌ای ویژه برای شناسایی ظرفیت‌ها و انجام مطالعات ضروری، از اهداف شورای راهبردی توسعه مدیریت استان است، این کمیته موظف است تا نتایج تحقیقات را در قالب یک بسته جامع به شورای پیشنهاد دهد.

مردانی بیان کرد: یکی از مصوبات این جلسه، پیگیری برنامه‌های عملیاتی از سوی دستگاه‌های استان است، این اقدامات باید در شورای تحول اداری استان بررسی و تأیید شوند تا به عنوان رکن چهارم در اجرای برنامه اصلاح نظام اداری، مورد توجه قرار بگیرند.

وی عنوان کرد: توجه ویژه به تأمین اعتبار برای برنامه‌های اصلاح نظام اداری ضروری است، مبالغ لازم باید بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور تخصیص پیدا کند تا همه دستگاه‌ها موظف به برگزاری کمیته‌های بهره‌وری به‌طور فصلی شوند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری تاکید کرد: نظارت باید به‌طور دقیق بر اجرای نقشه راه اصلاح اداری صورت بگیرد، این موضوع اهمیت فراوانی دارد و انتظار می‌رود نتایج ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی به دقت بررسی شود.

مردانی با بیان اینکه از مدل‌های جدید و به‌روز در ارزیابی مدیران استفاده شود، اضافه کرد: مدیران و کارشناسان هر دستگاهی که در عملکرد خود موفق بوده‌اند، باید به شایستگی مورد ارزیابی قرار بگیرند و حقی از آن‌ها ضایع نشود.

وی افزود: نهادینه‌سازی فرهنگ سازمانیِ مبتنی بر ارزش‌های اسلامی، از جمله عدالت محوری در جذب نیروها، تداوم خدمت و ارتقای منابع انسانی در دستور کار قرار بگیرد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: شفافیت و روزآمدی در تنظیم قوانین و مقررات اداری و توسعه نظام اداری الکترونیکی، یکی دیگر از موضوع‌های مهمی است که باید مدیران به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.