شناسهٔ خبر: 71863324 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

استاندار تهران: دولت با حمایت از هنرمندان از میراث صنایع دستی حراست می‌کند

صاحب‌خبر -

شفقنا – استاندار تهران گفت: دولت با حمایت از هنرمندان صنایع دستی از میراث گرانب‌های ایران حراست می‌کند.

به گزارش شفقنا از ایرنا ، محمدصادق معتمدیان روز پنجشنبه در جلسه رییس جمهور با هنرمندان و فعالان صنایع دستی ورامین که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: فراهم کردن ساز وکار حضور هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه بین المللی، ایجاد بازارچه در ورودی و خروجی شهرها و مناطق پرتردد و بیمه هنرمندان صنایع دستی از جمله حمایت های دولت از صنایع دستی است.

این مسئول یادآور شد: در حال حاضر ۱۳ هزار کارگاه تولیدی فعال صنایع دستی در استان تهران مشغول به کار است و ۱۶ هزار هنرمند صنایع دستی دارای مجوز اشتغال مشغول به تولید اثر می باشند.

وی افزود: تعداد زیادی از هنرمندان نیز به دلایل مختلف عمدتا اقتصادی نبودن تولید محصولات صنایع دستی از چرخه تولید خارج شدند و این سرمایه اجتماعی را از دست داده ایم.

معتمدیان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۱۶ بازارچه دائمی و ۵۶۴ فروشگاه اقدام به عرضه محصولات صنایع دستی می کنند که از ابتدای امسال تا کنون ۶ همت این صنایع دستی به کشورهای دیگر صادر شده و۱۳ همت نیز در بازارهای داخلی صنایع دستی به فروش رفته است.

استاندار تهران ادمه داد: استان تهران از پنج برند سال یونسکو، ۳۲ مهر اصالت ملی و ۶ خانه صنایع دستی برخوردار است.

وی با اشاره به لزوم حمایت از هنرمندان صنایع دستی گفت: کل سرفصل تسهیلات تبصره ۱۸ صنایع دستی ۳۰۰ میلیاردریال که از این میزان ۱۷ میلیارد ریال آن اعطا شده است.

این مسئول اضافه کرد: کسانی که در حوزه صنایع دستی مشغول به کار هستند متخصص صادرات نیستند و برای فروش و تامین مواد اولیه نیازمند حمایت هستند، بازاریابی جهانی برای کوتاه کردن دست دلالان و جلوگیری از ورود محصولات‌ بی کیفیت هند، چین و پاکستان از جمله اقدامات حمایتی از هنرمندان صنایع دستی است.

معتمدیان اظهار داشت: امروز صنایع دستی به آموزش نیاز دارد تا در رقابت های بین‌المللی، از سایر رقبا عقب نمانیم.