شناسهٔ خبر: 71862064 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

پزشکیان در نشست با هنرمندان جنوب شرق استان تهران؛

با تحریم نفت ایران نمی توانند مشکلی برای ما ایجاد کنند

رئیس‌جمهوربا اشاره به توانمندی های دانشمندان، متخصصان، هنرمندان و تولید کنندگان کشور،گفت: تا وقتی اتکای ما به ظرفیت و توان داخلی و سرمایه های خودمان باشد، دشمنان نمی توانند با تحریم نفت، برای ما مشکل ایجاد کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود پزشکیان امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در نشست با هنرمندان و فعالان صنایع دستی جنوب شرق استان تهران، با تاکید بر اینکه توطئه‌های دشمنان علیه مردم ایران راه به جایی نخواهد برد، اظهار کرد: تا وقتی سرمایه‌های ملی متخصصان، نخبگان، تولید کنندگان، صنعتگران و هنرمندان را داریم، با تحریم نفت نگران نمی‌شویم.

به گزارش ایمنا، «مسعود پزشکیان» در چهارمین مرحله از سفر به شهرستان‌های استان تهران، امروز به شهرستان‌های قرچک، پاکدشت، ورامین و پیشوا سفر کرده است.

دیدار و گفت‌وگو با هنرمندان و فعالان صنایع دستی، نشست با مدیران منطقه جنوب شرق استان تهران، دیدار و گفت‌وگو با خانواده شهدا، بازدید از چند مجموعه تولیدی و صنعتی و افتتاح ویدئو کنفرانسی چند پروژه از برنامه‌های رئیس‌جمهور در این سفر یک روزه است.

رئیس‌جمهور پنج‌شنبه هفته گذشته ۱۶ اسفند ماه نیز در قالب دور سوم پنجمین سفر استانی خود، به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند سفر کرده بود.

اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم میزبان دومین دور از سفر رئیس‌جمهور به شهرستان‌های استان تهران بودند و دکتر پزشکیان پنجشنبه ۲ اسفند ماه نیز در شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد حضور یافت.

گفتنی است، رئیس‌جمهور تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان و بوشهر سفر کرده است. پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.

دکتر پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد و سپس ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در استان بوشهر دیار نخل و دریا حضور یافت.

این خبر در حال تکمیل است…