شناسهٔ خبر: 71861980 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی مطرح کرد؛ نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

لزوم فرهنگ سازی در زمینه جذب خیران

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر ضرورت فرهنگ سازی در جهت جذب خیران برای کمک به حل مشکلات جامعه تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل در جلسه برگزاری جشن گلریزان گفت: در بحث مجازات‌های اسلامی کتاب‌های ارزشمندی نوشته شده که پیشرفته ترین حقوق جزای دنیا در همین بخش است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: اگر فرهنگ دینی و اسلامی به خوبی بین مردم رواج داشته باشد از مشکلات زیادی مانند تعدی به اموال دیگران و دزدی که باعث زندانی شدن افراد می‌شود کاسته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خیر‌هایی که در جهت کاستن از تعداد زندانی‌ها تلاش می‌کنند انصافا کار ارزشمندی می‌کنند اما باید موضوعات فرهنگی جامعه حل شود تا به این مرحله از مشکلات نرسیم.

 امام جمعه تبریز با بیان اینکه باید خیران فرهنگی در جامعه راه اندازی شوند گفت: اقدامات مثبت شما خیران اقدامی ارزشمند و خداپسندانه و به نوعی حمایت از نظام اسلامی است و علاوه بر اینکه دل مردم را شاد می‌کند در نهایت رضایت پروردگار را در پی دارد.

وی گفت: طی امسال تعداد ۶۷۰ نفر از زندانی‌های جرایم غیر عمد از ۷ زندان استان با مبلغ ۵۷ میلیارد تومان آزاد شدند.

وی با اشاره به اینکه در استان ۱۱ هزار و ۴۴ نفر خیر شناسنامه دار داریم گفت: پنج سال است که فرهنگ سنت حسنه‌ای در تبریز آغاز شده و ۶ هزار و ۵۹۵ خانواده مشارکت داشتند که در نتیجه آن ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آزاد شدند.