شناسهٔ خبر: 71861560 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

در گرمای تابستان از این نوشیدنی غافل نشوید

خانم احدی گفت: تخم شربتی به دلیل داشتن خاصیت ژله‌ای و لعاب در فصل گرما برای رفع عطش، احساس سیری، رفع یبوست مفید است و از لعاب آن می‌توان برای گلودرد و سرفه‌های خشک استفاده کرد.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

به گفته دبیر انجمن تغذیه البرز ترکیب تخم شربتی با آب و آبلیمو برای رفع گرمازدگی و حتی کنترل فشارخون مفید است.

او می‌گوید: بعد از زمان صرف غذا فشار خون به طور طبیعی بالا می‌رود و این برای بیماران مبتلا به عارضه فشارخون خطرناک است به همین دلیل افراد با خوردن تخم شربتی انرژی مواد غذایی در بدن شان به صورت متعادل آزاد شده و مسئله افزایش فشارخون دیگر انجام نمی‌شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: تخم شربتی سرشار از ویتامین c است و از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و ... استفاده می‌شود.