شناسهٔ خبر: 71860594 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کمک ۳ میلیارد تومانی خیران گیلانی در مراسم جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد

خبران و نیکوکاران استان گیلان با برگزاری جشن گلریزان مبلغ ۳ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اهدا کردند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان در مراسم جشن گلریزان آزادی زندانیان که به همت ستاد دیه استان و با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان و جمعی از مسئولان و خیران برگزار شده بود از تمامی کسانی که در سال‌های گذشته با بذل مال خود موجبات آزادی جمعی از زندانیان جرایم غیرعمد را فراهم کرده و آنان را به زندگی و خانواده بازگرداندند تشکر کرد.

وی با اشاره به اینکه مراسم گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد هر ساله در تمام کشور برگزار می‌شود، گفت: با همت ستاد دیه و کمک‌های خیران موجبات آزادی بخشی از زندانیان و بازگشت آنان به آغوش خانواده فراهم خواهد شد.

الهیان با قدردانی از خیرین و تلاش‌های ستاد دیه، اظهار کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی و افزایش چشمگیر قیمت دیه در سال آینده، امید است همت عالی‌تر و مساعدت بیشتری در جشن امسال برای این امر خداپسندانه صورت گیرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: گذشتن از مال، یک قدرت درونی خیلی قوی می‌خواهد و افرادی که از مال خود می‌بخشند، پهلوان بر نفس خود هستند.

در پایان مراسم جشن گلریزان زندانیان جرایم غیرعمد، خیران در این امر خداپسندانه شرکت کردند و با کمک ۳ میلیارد تومانی خود، زمینه آزادسازی ۲۵ زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کردند.

گفتنی است؛ جشن گلریزان زندانیان جرایم غیرعمد تا پایان ماه مبارک رمضان در شهر‌های مختلف گیلان برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ خیران می‌توانند تا پایان ماه مبارک رمضان کمک‌های خود را به شماره حساب ۰۸۰۰۲۰۹۹۰۰، شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۰۵۱۶۴۹۸ واریز کنند و یا با سامانه #۷۷۷۷*۷۸۰* تماس بگیرند.

انتهای پیام/