شناسهٔ خبر: 71860265 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

عرضه سیب و پرتقال تنظیم بازاری در میادین میوه پایتخت

معاون بازرگانی سازمان میادین میوه و تره‌بار پایتخت از آغاز عرضه سیب و پرتقال تنظیم بازاری ویژه ایام نوروز در همه میادین و بازارهای این سازمان در تهران خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، سعید سالاری روز پنجشنبه در گفت وگویی اظهار کرد: برابر با مصوبات ستاد تنظیم بازار استان تهران، عرضه سیب و پرتقال به مناسبت عید نوروز آغاز شده و این طرح تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد.

وی افزود: در این طرح سیب زرد و قرمز لبنانی با قیمت هر کیلوگرم ۵۳ هزار تومان و پرتقال تامسون هر کیلوگرم ۴۲ هزار تومان عرضه می‌شود که برابر بررسی‌های انجام شده این نرخ بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از نرخ عرضه در سطح شهر تهران ارزان تر است.

معاون بازرگانی سازمان میادین میوه و تره‌بار شهر تهران ادامه داد: در این طرح میوه‌ها بصورت سبدی عرضه می‌شود اما اگر شهروندی درخواست عرضه کیلویی داشت هم می‌تواند به میزان نیاز خود سیب و پرتقال خریداری کند.

سالاری تاکید کرد: سیب و پرتقال به اندازه کافی تامین شده و در بازارها وجود دارد و کمبودی در این زمینه نداریم ضمن اینکه تا پایان این طرح (۱۵ فروردین) نرخ‌ها نیز هیچ تغییری نمی‌کند.

انتهای پیام/