شناسهٔ خبر: 71858543 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا و تفکر است

دبیر ستاد مردمی اعتکاف استان همدان از برگزاری اعتکاف رمضانیه در مساجد استان همزمان با دهه پایانی ماه مبارک رمضان خبر داد.

صاحب‌خبر -

اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا و تفکر است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مهدی صلواتیان گفت: مراسم اعتکاف رمضانیه در دهه پایانی ماه مبارک رمضان در مساجد همدان برگزار خواهد شد.

او افزود: این مراسم فرصتی ارزشمند برای خلوت با خدا و تقویت معنویات در ایام ویژه ماه رمضان است.

دبیر ستاد مردمی اعتکاف استان همدان گفت: دوره اول اعتکاف از یکم تا سوم فروردین ماه (۲۰، ۲۱ و ۲۲ ماه مبارک رمضان)، دوره دوم از چهارم تا ششم فروردین ماه (۲۳، ۲۴ و ۲۵ ماه رمضان) و دوره سوم از هفتم تا نهم فروردین ماه (۲۶، ۲۷ و ۲۸ ماه مبارک رمضان) خواهد بود.

صلواتیان افزود: در مسجد جامع همدان سه دوره کامل اعتکاف و اعتکاف ویژه دانش‌آموزی، در علی‌آباد فرهنگیان دو دوره اعتکاف و در جورقان نیز دو دوره دبیر ستاد مردمی اعتکاف استان همدان گفت: اعتکاف دانش‌آموزی برگزار می‌شود و این مراسم در سایر شهرستان‌های استان همدان نیز اجرا خواهد شد.

صلوانیان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از ۲۵ تا ۲۷ اسفند ماه، بعد از ظهر‌ها از ساعت ۱۳:۳۰ تا نماز مغرب به مسجد جامع همدان مراجعه کنند.

او افزود: سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در مراسم اعتکاف رمضانیه شرکت کردند و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۴ هزار نفر در این مراسم معنوی حضور یابند.