شناسهٔ خبر: 71856077 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی

بنیاد مسکن در ۵۳ شهر خراسان رضوی خانه می سازد

هم اکنون بنیاد مسکن در ۵۳ شهر از ۹۶ شهر استان خراسان رضوی در حال خانه‌سازی در حوزه شهری و روستایی در قالب طرح های مختلف است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی گفت: به تازگی تکمیل واحدهای باقیمانده از طرح مسکن مهر(حدود هزار و ۴۰۰ واحد) در استان نیز به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی واگذار شده است تا از بلاتکلیفی خارج شود.

سید خلیل منبتی افزود: از تحویل ۲۵ هزار واحد مسکونی روستایی در خراسان رضوی توسط بنیاد مسکن خبر داد و گفت: تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان ۲ هزار و ۵۹۳ روستا است که مجموع واحدهای مسکونی در این مناطق به ۴۸۶ هزار و ۳۶۸ واحد می‌رسد. 

مدیر کل بنیاد مسکن خراسان رضوی ادامه داد: از این تعداد حدود ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ واحد با استفاده از تسهیلات حمایتی بنیاد مسکن ساخته شده است.

سید خلیل منبتی با اشاره به وضعیت مقاوم‌سازی مسکن روستایی در خراسان رضوی گفت: ۳ نوع مسکن در روستاها وجود دارد؛ مسکن بی‌دوام، کم‌دوام و بادوام. ساختمان‌های کم‌دوام و بادوام، در برابر زلزله مقاومت نسبی دارند و می‌توانند تا ۶۰ تا ۷۰ درصد در برابر زلزله‌ها پایدار بمانند، مگر در شرایطی که زلزله‌های بسیار شدید رخ دهد.

وی در خصوص اجرای طرح نهضت ملی مسکن گفت: از سال گذشته، ساخت ۶۴ هزار واحد مسکن روستایی در استان بر عهده بنیاد مسکن گذاشته شد، تاکنون برای ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد تسهیلات پرداخت شده است که از این تعداد، ۲۵ هزار واحد تکمیل و به مردم تحویل داده شده است.

مدیر کل بنیاد مسکن خراسان رضوی افزود: همچنین به تازگی تفاهم نامه همکاری در جهت مولدسازی اراضی و احداث مسکن بین این بنیاد و فرماندهی انتظامی استان منعقد شد و بر اساس آن احداث ۱۰ هزار واحد طرح منازل سازمانی برای آن فرماندهی در دستور کار قرار گرفت.

منبتی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، اقدامات مشترک در راستای ارزش گذاری و مولدسازی اراضی و املاک متعلق به فراجا استان، در قالب الحاق به محدوده روستاها و تامین زمین پرسنل فراجا در سطح شهرستان ها با استفاده از ظرفیت زمین روستایی برابر با مصوبات شورای اداری و شورای مسکن هر شهرستان نیز انجام خواهد شد.

او افزود: فصل جدید همکاری های بنیاد مسکن خراسان رضوی با شهرداری مشهد، با تحویل زمین برای تجهیز کارگاه تقاطع غیر همسطح شاهد - فخرایی میدان امام حسن(ع) آغاز شده است، این اقدام در راستای اجرای تفاهم‌نامه منعقده بین این نهاد و شهرداری با مبلغ ۱۲ همت و با هدف همکاری در فعالیت های عمرانی و ارائه خدمت به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی انجام شد.

مدیر کل بنیاد مسکن خراسان رضوی گفت: عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح شاهد - فخرایی به عنوان یکی از طرح های ذکر شده در تفاهمنامه مزبور با اعتبار پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انجام خواهد شد.