شناسهٔ خبر: 71855974 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

باهدف شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل؛

پیشتازی اصفهان در اجرای طرح شهید محمودوند

اصفهان در اجرای طرح شهید محمودوند برای شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل پیشتاز است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، طرح شهید محمودوند را یکی از برنامه‌های مهم این نهاد برشمرد و گفت: استان اصفهان همواره در اجرای آن پیشتاز بوده است و هدف از آن، تنها شناسایی دانش‌آموزان نیست، بلکه بازگرداندن آن‌ها به چرخه آموزش و پرورش است.

فاضل افزود: در ابن طرح آموزشی برخی مدیران، دانش‌آموزان را شناسایی می‌کنند، اما این کافی نیست؛ باید این دانش‌آموزان را به سیستم آموزشی بازگردانیم و از غفلت نسبت به آن‌ها جلوگیری کنیم؛ زیرا غفلت از هر دانش‌آموز به معنای افزایش آسیب‌های اجتماعی است. وی گفت: استان اصفهان در اجرای طرح‌های مختلف همواره در صدر کشور قرار داشته است و به همین جهت لازم می‌دانم از تمام معاونان آموزش ابتدایی و همکارانم در مناطق و نواحی تشکر کنم که با تلاش‌های خود این موفقیت‌ها را ممکن ساخته‌اند.

 معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با معرفی طرح حامی، ادامه داد: طرح «حامی» برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند در دست اجراست و از خیرین و فرمانداران شهرستان‌ها می‌خواهیم تا در تأمین منابع مالی این طرح مشارکت کنند.

 فاضل با اشاره به فرصت باقی‌مانده تا پایان سال تحصیلی، تاکید کرد: زمان باقی‌مانده تا خردادماه و انتهای سال تحصیلی بسیار محدود است و باید از هر فرصتی برای اجرای برنامه‌ها استفاده کنیم تا بهترین نتیجه برای آموزش و پرورش استان اصفهان حاصل شود.