به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سابقه استفاده از قارچ برای محافظت در برابر انواع بیماریهای عفونی به هزاران سال قبل برمیگردد. قارچ دارای چندین ماده مغذی کلیدی از جمله سلنیوم، ویتامین D و B۶ است که سلامت سیستم ایمنی را تقویت میکنند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ
سیستم ایمنی بدن برای دفع باکتریها و ویروسها به ویتامین D نیاز دارد. قارچ تنها مادهی غذایی گیاهی است که بیشترین مقدار ویتامین D را در خود دارد و به همین دلیل، یک گزینه عالی بهعنوان منبع ویتامین D برای گیاهخواران به شمار میرود.
انتهای پیام/