فرزین رضازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از اول اسفند تا امروز، ۱۳ نفر بر اثر جراحتهای مرتبط با چهارشنبه سوری به مراکز درمانی سطح استان مراجعه کردهاند.
وی اضافه کرد: یک حادثه نیز در اواخر بهمن ماه در کهنه شهر سلماس در اثر انفجار مواد محترقه رخ داد که در پی آن، سه نفر از شهروندان فوت و سه نفر نیز مصدوم شدند.
رییس اورژانس آذربایجان غربی ادامه داد: این نهاد از اول اسفند ماه اقدام به ارائه پوسترهای آموزش همگانی کاهش حوادث چهارشنبه سوری و آموزش آن توسط کارشناسان اورژانس در مدارس سطح استان کرده است و بنابراین از والدین انتظار می رود مراقب فرزندان خود باشند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته ۴۴۵ نفر از شهروندان استان در حوادث چهارشنبه سوری دچار مصدومیت شده بودند که پنج نفر از آنان متاسفانه فوت و یک نفر نیز دچار قطع عضو از ناحیه دست شده بود.
همچنین عمده آسیبها مربوط به اورژانس های چشم و سوختگیبودند.